Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bsod Dump_Wmimmc.sys

somber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rzadko proszę o pomoc ponieważ większość odpowiedzi można znaleźć w sieci jednak nie w tym przypadku.

Od dłuższego czasu mam problem z globalem, po zalogowaniu w różnych przedziałach czasu łapię BSoD z informacją, że winowajcą jest wmimmc.sys.

Z tego co udało mi się dowiedzieć jest to plik GG, jednak występowanie BSoD jest niezależne od faktu czy używam bota typu kiasu czy snd czy też po prostu stoję z otwartym sklepem w norce.

Próbowałem wszystkiego, włącznie z czystymi jak i połatanymi instalkami XP czy W2K z AV i FW jak i bez nich.

Najdłużej udało mi się wystać może godzinkę, co ciekawe w momencie kiedy na komputerze A mam uruchomionego klienta i włączam na komputerze B klienta, komputer A łapie natychmiast BSoD, ba czasem wystarczy że włączę maszynę B żeby wywalić A z włączonym klientem.

Router nie ma zablokowanych portów, provider podobno też nic nie blokuje.

Na pewno nie jest to problem sprzętowy, ponieważ maszyny mogą mielić 24/7 orthosa czy inne pi-marki.

Nie mam już pomysłów jak problem ugryźć, jedyne co mi przychodzi do głowy to wycięcie GG ale nie mam pojęcia jak to zrobić.

Czy ktoś z forumowiczów mógł by coś podszepnąć jak wyciąć GG, chyba że ktoś miał podobny problem i wie jak go obejść bez wycinania GG.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie sugestie...