Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Platynka dam radę?

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo w to wątpię, wszystko zależy od kilku czynników, np.

• Jak często zamierzasz grać,
  • Od całego teamu,
  • Od Twoich zwycięstw i porażek.

Możesz próbować, życzę sukcesu, ale to wszystko jest dużym jakby.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest ponad 14 dni do końca sezonu, aktualnie siedzę w S4 (60 pkt), sam chciałbym wbić platynę. Wystarczy wygrywać, a w 2-3 dni będziesz w platynie. Nie możemy Ci powiedzieć wprost

' Tak będziesz w platynie ' itd.

Opublikowano

Może i wejdziesz, ale po farmie i buildach gold gwarantowany

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No trudno <haha> Jak nie w tym sezonie to w następnym się przyłożę ;) Jestem zadowolony bo w s2 miałem brąz ;) (600elo)

Ja z 800 elo jestem teraz 1150 elo wiec tez mialem duzy sukces jak dla mnie LD

Próbuj to po kiego grzyba wbijales II , zaplac komus , proboj i zdobedziesz platynke ..

Szkoda traicc gold II , lepiej popros jakiegos kolege ze za 30 zl niech wbije ci platyne

PS. Ladnie rumblem ci idzie :)

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Ja z 800 elo jestem teraz 1150 elo wiec tez mialem duzy sukces jak dla mnie LD

Próbuj to po kiego grzyba wbijales II , zaplac komus , proboj i zdobedziesz platynke ..

Szkoda traicc gold II , lepiej popros jakiegos kolege ze za 30 zl niech wbije ci platyne

PS. Ladnie rumblem ci idzie :)

taa rumblem ma beznadziejna farme slabe kda i 3 winy , best rumble eune lmao .

Nie masz co marzyc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie potrafię grać Rumblem. Nie mam zamiaru prosić o boosty. Wtedy liga na moim koncie nie będzie moja a tego kolegi co się mija z celem.

Tak jak mówię postaram się naprawić swoje błędy w następnym sezonie. Farma mi jakoś ok wychodzi dopiero od niedawna. Wcześniej nie potrafiłem farmić i nie skupiałem się na tym co było straszne :D

Jak coś runy pod rumbla:

nxqf.png

dałem swoje.

Możesz mi podać swojego lolkinga bo mam 6k ip na koncie a chciałem poprawić swoje runy i zrobić nowe.

Opublikowano

Czasu masz mało,farma i buildy są OK,jeśli w ostateczności nie dasz rady,widzę że grasz RYZE i masz dobre staty-możesz nim dojść do platynki(tak wiem,bol ;d )

Opublikowano

To teraz ja mam pytanie, zjadłem dziś ziemniaki i piersi z kurczaka, jak myślisz dam rade dziś zrobić zdrową kupe? No ludzie skąd my mamy wiedzieć czy wejdziecie do dywizji wyżej, czy nie... W pizdu tematów teraz takich jest... Jak mamy na podstawie 10 gier określić czy jesteście dobrzy czy słabi, jeżeli w jednej grze miałem 2/7, a w drugiej 17/2...

@Topic: Nie, nie dasz rady.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...