Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Airmax

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Od jakiegoś czasu jest u nas możliwość wzięcia Internetu od dostawcy AirMax, mają wysokie transfery za przyzwoite pieniądze.

Czytam opinie na temat tego Internetu :

http://opiniuj.pl/airmaxpl.html?sSort=ocena-produktu&iPage=2

I nie ma nigdzie żadnej negatywnej opinii, czy to jakiś fake ? Może ktoś ma od nich Internet i podzieli się wiedzą ?

PS.

Mieszkam na wsi i nie mam zbyt dużego wyboru Internetu dlatego pytam się o ten ^^

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To internet radiowy. W zależności gdzie mieszkasz internet może działać różnie, komuś może śmigać a Tobie mpc może ładować się minute. Tego Ci nie powie nikt, kto nie jest administratorem tej sieci.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Coś tu nie gra myślę że jest tak pół na pół niektórzy ludzie mogą być podstawieni a niektórzy może na prawdę są zadowoleni. Ja nie miałem jeszcze do czynienia z tym dostawcą.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To internet radiowy. W zależności gdzie mieszkasz internet może działać różnie, komuś może śmigać a Tobie mpc może ładować się minute. Tego Ci nie powie nikt, kto nie jest administratorem tej sieci.

Akurat w zasięgu sieci na ich stronie jest wypisana moja mała wioseczka co mnie bardzo zdziwiło :P

Opublikowano

Też jestem w zasięgu ,zjebanej' firmy Coel, a mimo to czasami net tak się muli, że można na łeb dostać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To że jestes w ich zasiegu to nic nie znaczy.

Właśnie znaczy ;) Dzisiaj pytałem się Pana od AirMax'u i powiedział, że mam kupić na własną rękę urządzenie lub zapłacić kaucję za 300 zł za te urządzenie.

Powiedział również, że najbliższy "nadajnik" jest jakieś 20km ode mnie na najwyższym kominie w mieście, a z mojego dachu widać ten komin więc żadnych przeszkód na drodze nie ma co mogłoby blokować sygnał. Zapewnia mnie również, że w ich technologii, nie przerywa i nie spowalnia sygnału nawet deszcz !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...