Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Psujące się tekstury w grze, oraz wywalanie z gry

baftek

Pytanie

Opublikowano

Jak wyżej psują mi się tekstury w NosTale, oraz jest problem z błędem "NostaleX.Dat przestał działać", przez co wywala mnie z nostale, wiecie co zrobić :>?

http://i.imgur.com/EhH8CX9.jpg

y również tak mnie wywala z bf'a3 tylko ze po prostu sam się zacina, a z fify 12 samo ją wywala ;d

Sprzęt:

ProcesorInter Core I5-3470
CPU @ 3.20 GHZ 3.50 GHZ
Karta Graficzna Nividia 650 GTX
Ram 8 GB
Windows 7 Ultimate 64-bit

Chciałem dodać, że dzisiaj wymieniałem zasilacz (24.10.2013)

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

baftek sluchaj sie vakosa bo ci prawde mówi jak ci wcisnął jakiegos no-name co pisze ,,500W'' to sie nie dziw ze karta siadla bo twoj komp dostaje niecale 250-200 wat

1374504508-U558502.png

Opublikowano

A ja tak jak mówiłem 100% to nie wina jej, bo skoro wczoraj wymieniałem kompa to by mi koleś powiedział :). Zasilacz 500w a marka, nie pamietam xD potem podam

Opublikowano

Zobacz sobie w google jak wyglądają artefakty karty graficznej i porównaj ze swoim screenem

Koleś ?

Ja ci mówię że zarabiam 100tyś /msc uwierzysz ?

Wcisnął ci jakiś zasilacz który dostarcza 250w

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

na 99% jest to wina karty bo to co jest na ekranie to są artefakty ( przykład uszkodzenia karty)

Jeśli masz gdzieś sprawdzić kartę to sprawdź bo jak mówiłem to na 99% jej wina

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Dzisiaj odebrałem komputer z naprawy i gość powiedział, że wszystko jest ok w komputerze, że to wina gry. Macie jeszcze jakieś propozycje?

Opublikowano

XDDDDD DOSTAŁEM ZAISLACZ 500 WAT I NIE JEST TO NO NAME TYLKO JA NIE ZNAM NAZWY ZASILACZA, BO NIE PAMIĘTAM...................................................

Opublikowano

Podkręcałeś kartę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...