Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Acc Maker pod 9.81 >NAGRODA

Karlos1911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam i próbuje od 2 tygodni wgrać jakiegoś acc makera, zaś żadne działają albo ja coś źle robię... Polegam na waszej pomocy xD

np. teraz mam taki błąd:

Notice: Undefined index: page in D:\Programy\xampp\htdocs\install.php on line 40

Notice: Undefined index: page in D:\Programy\xampp\htdocs\install.php on line 52

Notice: Undefined index: page in D:\Programy\xampp\htdocs\install.php on line 63

Za efektowną pomoc dam tuta na serwie a nawet gm'a...

Ps:

Cedar OTS (real map 99,7%) expa stage od 50x na 8 lvl do 3x na 200... Wszystkie znane mi debugi zostały naprawione, serwer stoi od 2 tygodni (Tylko dla znajomych, gdyż nie ma stronki i to jest ten największy problem) Wszędzie szukam pomocy xD

Pozdrawiam, i mam nadzieję że pomożecie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprawdz tego acc by gesior:

Download:

http://www.speedyshare.com/files/25653946/Gesior_ACC_0.3.8.rar

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d5b52305b332ab12737c6b3bc2b7b3ae1574a9b9134508bdb0d3862658a857f3-1295189847

adminbp.png

Kliknij tutaj, aby zobaczyć obraz w oryginalnym rozmiarze 750x308px.
shopxe.png

45142606.gif

Gdy przy instalacji wywali wam błąd o treści

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'vip_time' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Account.php:237 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Account.php(237): PDO->query('SELECT `id`, `n...') #1 C:\xampp\htdocs\install.php(572): OTS_Account->load(1) #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Account.php on line 237

to w bazie danych dodajcie zapytanie

alter table `accounts` add `vip_time` INT NOT NULL;

-------------------------------

Accmaker z TNPL od uzytkownika Abad0n

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...