Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot muzyczny - odtwarzanie prosto z chrome?

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem bota muzycznego do tsa sposobem takim jak w tym linku

. Chcę teraz zrobić tak, żeby ts przechwytywał wszystkie dźwięki z przęglądarki np. Opera lub Google Chrome i puszczał na tsie... Np. wchodze na youtube, włączam ballade o cyckach i żeby było ją słychać na ts :> za pomoc limit i 5 :>

w razie jakby ktoś nie wiedział dalej o co mi chodzi to tu napisane kogoś innego słowami z innego forum
"Witam!
Mam dosyć złożony problem. Od jakiegoś czasu korzystam z bota muzycznego na TeamSpeak 3 przy użyciu Virtual Audio Cable i Winampa. Chcę zrobić coś takiego, tyle żeby dźwięk nie pochodził z Winampa, a z Firefox. I teraz pytanie: jak skonfigurować Firefoxa, żeby jego urządzeniem wyjściowym było: Line 1 (Virtual Audio Cable). Czy są na to jakieś dodatki, czy wystarczy coś pogrzebać w ustawieniach? Z góry dziękuję za rzeczową odpowiedź.
Pozdrawiam! smile.png"

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Jest tylko jedno wyjście MIX Stereo, dźwięk przechwytywany z pulpitu czyli nie możemy wtedy rozmawiać a wszystkie dźwięki z windowsa, firefoxa, chrome będą odtwarzane na teamspeak.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

a nie ma takiego dodatku do obojętnie jakiej przeglądarki jak jest w winampie? że ustawia się wtyczki wyjściowe i się wybiera która ma być? a reszta to już zasługa programu Virtual Audio Cable?

efee6c1f876f5f93med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...