Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]HTC One S Android 4.2.2 Sense 5 [ROM]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jak w temacie, mam HTC One S z Androidem 4.1.1 i Sense 4+ z procesorem Snapdragon S4 i tak od pewnego czasu korci mnie by zROOM'ować mojego HTC i chciałbym się zapytać czy jest to trudne i ciężkie w zrobieniu? Pytam ponieważ pierwszy raz się z tym spotykam i chciałbym dowiedzieć się jak to zrobić, szukałem w google i znalazłem ciekawy temat tylko do końca nie rozumiem i proszę Was drodzy użytkownicy MPC o pomoc ponieważ nie chciałbym zrobić bricka z mojego telefonu jeżeli ktoś się na tym zna i mógłby mi pomóc zarzucić jakieś porady np. tu lub przez Skype ewentualnie GG to byłbym bardzo wdzięczny. Jeżeli będą potrzebne jakieś informacje proszę pisać.

Pozdrawiam.

Temat, który wygooglowałem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

nikt nie jest w 100% pewny czy nie zrobisz bricka telefonu. może ale i nie musi uwalić się nawet przy prostej aktualizacji

jeżeli nie rozumiesz podstawowych tutoriali nawet po angielsku to odpuść sobie zmiany samemu w telefonie i zleć to komuś kto ma pojęcie jak zrobić i jak uratować telefon w razie problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Co do TuT'a to rozumiem wszystko tylko chodzi mi o jakieś porady i ewentualną pomoc gdybym miał problem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Upenij sie czy masz s-off i telefon oparty na snapdragonie s4. Jak potrafisz instalowac romy na swoim telefonie to ten instalujesz jak kazdy inny, chyba ze instrukcja instalacji mowi inaczej. Jak bedziesz mial jakis problem to napisz mi na pw, postaram sie cos pomoc (o ile nie jestes calkowitym laikiem w tych sprawach, bo ja nie mialem jeszcze do czynienia z wgrywaniem romow na ten telefon i nie wiem jak to sie w tym przypadku robi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...