Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer samp - pytania

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , właśnie kupilem na pukawce własny serwer do sampa i chce go jakos zmodować.... jak to zrobić? możecie mi dać jakiś poradnik z neta? bo ja na googlu nic nie znalazlem.

Opublikowano

Już mówię. Modów nie wgrasz na server bo to nie MTA. Czyli nowych skinów aut itp.. Nie będziesz miał. Aby zrobić skrypt musisz umieć język skryptowania zwany PAWNO. Możesz oczywiście ściągnąć gotowy skrypt z neta czego nie polecam bo on ma zacofane zabezpieczenia i łatwo go zracshować :D. A i mogę cie zapewnić, iż PAWNO nie nauczysz się OD TAK! Nad tym trzeba pracować tak samo jak na MTA LUA. W ogóle po co go kupiłeś skoro nie masz o nim żadnego pojęcia? :X

Opublikowano

Inne serwery cs go , 1 .6 call of duty itp potrafilem utrzymać i zrobić to sądzę iż ten tez dam rade.. ;D

A no tak. Bo z tego co wiem chyba w CS-ie 1.6 jest pawno jak piszesz klasy na COD-modzie nie?

Opublikowano

Jak @up.

Na gotowcu pierwszy lepszy włam i masz po plikach i m.in. po dedyku.

Dwa nikt nie bedzie grał.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...