Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LOL

Melonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo ostatnio ktoś mi ukradł konto w League of Legends zmienił Hasło e-mail itp I tu jest pytanie jak odzyskać takie konto prosze o pomoc zależy mi na nim :(

Opublikowano

Jeżeli zmienił email to jest bardzo lipnie. Możesz pisać do supportu podając bardzo dokładne dane konta

Dokładne dane czyli np.ostatnie kupno co robiłem itp ? aha i czy mógł by ktoś podać linka do supportu bo ja mam jakieś dziwne ... coś xD klikam support na głównej i mi sięnic nie ładuje jak możecie to podajcie
Opublikowano

Ja bym napisał jaka jest sytuacja, że ktoś zakosił mi konto po prostu.

Myśle że ty sam wiesz najlepiej co robiłeś na tym koncie najlepiej, jak walniesz szczegółami to może ci pomogą.

Opublikowano

podaj inny e-mail niz twoj do konta ale bedziesz musial podac e-mailna ktorym zalozyles konto (napisz im ze zmienil ktos) ostatni zakup nicki znajomych na liscie ip neta gdzie zalozyles konto itd wytlumacze ci to jak wejde na kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...