Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] appka, która włączy tryb oszcz. energii

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż skonfigurowałem sobie programy, które pozwolą mi oszczędzić energie (automatyczna jasność ekranu, wyłączanie internetu gdy blokuje się ekran itp.) ale chciałbym jeszcze zrobić, by tryb oszczędzania energii (ten systemowy) włączył się o np. 23:00 a włączył o np. 8:00. Szukałem i nic nie znalazłem a programy, które mam - nie mają takiej opcji. Chodzi dokładnie o to:

bi74.jpg

Pilnie tego potrzebuje ;) Jeśli ktoś nie zrozumiał to: Szukam appki, która włączy tryb oszczędzanie energii o określonych godzinach (jak nie ma takiej to może.. appka, która jak się włączy to włączy ten tryb a jak się wyłączy, to wyłączy ten tryb) :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Siema. Otóż skonfigurowałem sobie programy, które pozwolą mi oszczędzić energie (automatyczna jasność ekranu, wyłączanie internetu gdy blokuje się ekran itp.) ale chciałbym jeszcze zrobić, by tryb oszczędzania energii (ten systemowy) włączył się o np. 23:00 a włączył o np. 8:00. Szukałem i nic nie znalazłem a programy, które mam - nie mają takiej opcji. Chodzi dokładnie o to:

bi74.jpg

Pilnie tego potrzebuje ;) Jeśli ktoś nie zrozumiał to: Szukam appki, która włączy tryb oszczędzanie energii o określonych godzinach (jak nie ma takiej to może.. appka, która jak się włączy to włączy ten tryb a jak się wyłączy, to wyłączy ten tryb) :P

ja pierdole.... nie masz rączek?????????? CZY TO TAKI PROBLEM O TEJ 23 WŁĄCZYĆ TEN TRYB, A O 8 RANO WSTAJĄC WYŁACZYĆ? XDDDDDDDD

jak już, to będzie apka która będzie miała swój własny system oszcz. energii

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...