Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Podczas drogi do Golda :3

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Właśnie tak sobie gram. ;P W drodze do golda mam jeszcze do pokonania S3, S2 i S1.

Jestem w promocyjnych meczach do S3, przed chwilą zagrałem Riven no i... musiałem się pochwalić. :3

80942552733220903730.png

Jezuss, 3 kille wystarczą Riven, by zrobić masakrę.

Zgon zdobyty pod koniec, gdy team się lał, a ja chciałem rozwalić nexusa. :P Miałem wtedy 17/0 (w tym przełomowym momencie dla enemy). :)

Noo, więc życzcie mi szczęścia, że uda mi się dotrzeć do tego Golda. :P

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

1 win i myślisz, że gold jest twój ? pomaż :D ale powodzenia, akurat także sam wychodzę z s3 teraz do s2 ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie żebym Cię straszył, czy coś, ale ostatnio na tym poziomie plaga noobów ;) Moje ostatnie 3 mecze (w serii do golda) ezrealem wszystkie z 10+ fragów max 3 zgony i 15+ asyst i oczywiście przegrane... Grać się odechciewa...

Opublikowano

Silver 3. :3 Riven power appears again. :D

72248947289558897063.png

Dlaczego mam pomaŻyć o goldzie? Właśnie od kilku dni przekonuję się o sile Riven, więc nie wykluczone, że w weekend już S2, a do wtorku-środy może uda się S1. :) Jak tak dalej pójdzie oczywiście. ^^

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...