Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gold - aż muszę się pochwalić XD

-eZg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

pamiętacie jak kiedyś pisałem, że nie mogę wyjść z brązu4? mhm ;3

Więc jestem już w goldzie jakiś miesiąć i nie mogłem wyjść wyżej do golda, awansowałem do golda 3/4 a potem dawałem sobie spokój, grałem postaciami którymi dopiero się uczę grac, duo z niezbyt ogarniętymi kolegami itp, itd. Obecnie mam złoto4 i myślę, że do platyny w tym sezonie nie wbiję ale chciałem pokazać mój lolking i mecz sprzed chwilki. Oceniajcie, hejtujcie, doradzajcie :)

http://imageshack.us/photo/my-images/842/toy7.png/

lolking :

http://www.lolking.net/summoner/eune/35913411#history

Mogę dodać, że wiem że mam rozegrane dużo meczy lecz większość z nich mam rozegranych gdy siedziałem w brązie, w następnym sezonie chciałbym wbić platynkę i tyle odemnie, czekam na Wasze wypowiedzi.

Opublikowano

Czego tu gratulować ? Junglera, który podpierdala wszystkie fragi ?

Czy 282 farmy w 50 minucie Varusem ?

LOL Czy tego, że po 1382 meczach masz golda ? xDDDDD

@EDIT 2down Jestem w platynie i to po 150 meczach, nie to co ty ;)

Opublikowano

Sory ale, "Haha" nie chciałbym na ciebie trafić w grze.

OP
pograj sobie lepiej adc, a jungle zostaw dla kogoś kto wie jak się tam gra.

Opublikowano

Hmm, nie jestem junglerem który podpierdala wszystkie kille ale jak widzę kaleki z buildem z dupy na liniach to osobiście wolę wziąść kille i wyccarować w late niż oddawać kille polakom cebulakom którzy i tak nic z tego nie zrobią, większość gier które zabieram kille grająć na jungli carruje te mecze więc nie wiem po co ta wasza spina? 2up widzę, że ostry ból dupy masz i pewnie siedzisz dalej w swoim bronzie XDDD miałem tak mało farmy gdyż nie było wcale teamplayu i cześć gry afczyłem gdyż każdy się wyzywał.

pisałem, że większość meczy siedziałem w brązie i cały czas polepszałem swoje umiejętności, pozatym myślę, że jungla mi wcale tak źle nie idzie i będę na niej grał. Zresztą w ostatnim czasie gram jungle/adc i rzadko inne pozycje, również pozdrawiam i dzięki za opinie ;)

Opublikowano

Hmm, nie jestem junglerem który podpierdala wszystkie kille ale jak widzę kaleki z buildem z dupy na liniach to osobiście wolę wziąść kille i wyccarować w late niż oddawać kille polakom cebulakom którzy i tak nic z tego nie zrobią, większość gier które zabieram kille grająć na jungli carruje te mecze więc nie wiem po co ta wasza spina? 2up widzę, że ostry ból dupy masz i pewnie siedzisz dalej w swoim bronzie XDDD miałem tak mało farmy gdyż nie było wcale teamplayu i cześć gry afczyłem gdyż każdy się wyzywał.

pisałem, że większość meczy siedziałem w brązie i cały czas polepszałem swoje umiejętności, pozatym myślę, że jungla mi wcale tak źle nie idzie i będę na niej grał. Zresztą w ostatnim czasie gram jungle/adc i rzadko inne pozycje, również pozdrawiam i dzięki za opinie ;)

Napisał koleś z hydrą na J4 xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pozdrowie mojego kolege który ma ~1850 meczy i jest w silverze 1.

Opublikowano

Napisał koleś z hydrą na J4 xD

Dzięki mistrzu gry, pewnie jesteś w bronzie i nawet nie wiesz jak budować 'sytuacyjne' itemy żeby carrować team

dzięki jeszcze raz <3

Opublikowano

UP Każdego od bronze wyzywasz . Ogarnij się i ty tam wracaj.

Carrowanie na jungli j4 z hydra to nie jest carrowanie.

Później takie silvery myślą, że to core dla junglera -.-

Opublikowano

Graty, ja chce się dostać do golda, ostatnio nawet dywizje przeskoczyłem! Dobrze ci idzie, skoro wygrywa, to chyba nie jest złym junglerem. W ogóle nie można kogoś oceniać po statach, trzeba widzieć mecz.

Opublikowano

UP Każdego od bronze wyzywasz . Ogarnij się i ty tam wracaj.

Carrowanie na jungli j4 z hydra to nie jest carrowanie.

Później takie silvery myślą, że to core dla junglera -.-

Lol, nie wyzywam każdego od bronza ale nie rozumiem hejtów ludzi bez poziomu, wyzywam ich bo ich opinia jest żałosna i próbując ośmieszyć mnie ośmieszają tylko siebie..

Nie składałem itemów pod tanka, gdyż miałem wystarczjąco dużo hp a hydra mi b.dużo dawała i bez niej ciężej mi by było wyccarować niz z 5k hp..

Ps. siedziałem w brązie 2-3 miechy i jak widzisz wyszłem z brązu i z srebra więc myślę, że już tam nie wrócę.

@up dzięki i powodzenia w wbijaniu golda ;)

Opublikowano

@EDIT 2down Jestem w platynie i to po 150 meczach, nie to co ty ;)

daj lolkinga , zobaczymy twoje normale . Smiesza mnie ludzie z 1500 + wygranymi normalami smiejacymi sie ze po 1000 winow na rankedach jestes w goldzie itp; .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wtf. Przecie hydra na Jarvana jest Viable, bo robi się nią zabójcze combo oraz składa się nią na top j4?
Podpieprzyl fragi -> wygral gre , omg noob l2p / Full AD Jarvan na wyzszym elo traci :)

Obrzucacie kamieniami gościa co dopiero wyszedl z silvera, plz ....

Ps: Błagam cie nie graj vayne. To jest zero nie adc.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wypowiedzi, cały czas staram się lepiej grać.

@up masz rację, hydra jest b.mocna na większość postaci ad i na jarvana też była b.mocna.

ten ostatni meczyk mi wcale nie poszedł.. na adc gram najczęściej varusem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...