Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sterowanie laptopem

Flubbed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakaś aplikacja która pozwala na sterowanie laptopem za pomocą telefonu z Androidem? Osobiście nie widziałem nic takiego, ale kolega mówi że jest to możliwe.

Opublikowano

Tak, jest taka aplikacja. Nazywa się "TeamViewer". Musisz mieć ją na telefonie i laptopie. Poczytaj na necie bo to trudne nie jest i nawet sam to robiłem :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Lepsza apka to Splashtop - Remote Desktop, jest tez od tej samej firmy ktora pozwala ci na dodanie wszystkich przyciskow z klawiatury, joysticków etc., czyli do grania w gry z PC ;)

Jest tez Unified Remote ale to nie działa tak że pokazuje ci ekran PC tylko masz np. myszke, klawiature i pare innych rzeczy, działa jak, powiedzmy, pilot do telewizora, widzisz na telewizorze co sie dzieje, a nie na pilocie. Ale jest najszybsza i działa natychmiastowo, nie ma takich opoznien jak na innych tego typu apkach.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ja odkryłem GPP Remote Viewer, aktualnie w promocji za 3 zł. A do gier to polecam Kainy ( też w przecenie ).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...