Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miecz Bojowy Łatwe Pytanko

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Totalna bzdura - albo item leci albo nie - nie ma czegos takiego, że czesto leci taki a taki nie. Na każdy item są takie same szanse - a zazwyczaj na jakim itemie najbardziej nam zalezy, najrzadziej leci ^^ To sie nazywa szczescie ;D

Z tego co wiem, to leci ; > a jak nie otwierales nigdy szkaty, to nie pisz. Skoro leci parta - to chyba i bojowy.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

nie poleci ci bojowy z szkaty ripka ani innej tylko ze szkaty Króla Demonów >.< i metków 90lvl chyba też 85 grałem nie raz na servach ze szkatami ripka 0 yang i nigdy mi nie wyleciał bojowy >.< ani mojemu koledze co zemno grał więc nie walcie ze może poleciec...

fs.png

Opublikowano

mi bojowy poleciał z szkaty zjawy...... a z szkaty ripa dropia bronie 70 i 75 ,stale , zbroje na 61

Znawca
Opublikowano

Mi jeszcze nigdy bojowy nie poleciał ze szkaty królowej wiec chyba nie leci z tej szkaty ;]

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

No ludzie... Takie gdybanie jak w necie już dawno wszystko jest.

http://wiki.metin2.pl/index.php/Wojownik/Bronie

I w temacie bojowy:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bojowy_Miecz

Drop: Złe Drzewo, Metin Jeon-Un, Szkatułka Wodza Orków, Szkatułka Elit. Króla Demonów, Szkatułka Ognistego Króla, Szkatułka Olbrzymiego Żółwia, Szkatułka Królowej Pająków, Szkatułka Żółtego Tygrysa, Szkatułka Umarłego Rozpruwacza

Według wikimetin dropi z szkaty królowej pająków.

PS. Oczywiście jakiś mały % na to, że dropnie. Oprócz tego dużo innych ^^

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...