Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy do stworzenia serwera Minecaraft.

Studencik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuję sprawnych, ambitnych oraz ogarniętych ludzi w tworzeniu serwerów Minecraft.

Jak dotąd zaproponować mogę jedynie pomysł na stworzenie serwera.

Powiem w prost, nie mam przygotowanych pluginów, ekipy, oraz miejsca na zaczęcie prac nad serwerem, poszukuje osób które mają czas, ambicje oraz traktują to na serio.

Jeżeli chodzi o miejsce tworzenia serwera to, mam na oku sponsora lecz nie mam pewności, że zasponsoruję serwer, lecz osoby do jego stworzenia są bardzo potrzebne jak dotąd potrzebuję:

Grafik, Technik, Budowniczy x2-3 oraz Sponsor i osoba która pomoże w ogarnianiu m.i.n jakiś H@, który zna się na tworzeniu tego typu serwerów.

Kontakt zemną jest prosty i jestem co dziennie dostępny, można się zemną skontaktować poprzez komunikator teamspeak3 lub skype

patryk.mazur123199 czy też PW. (Prosiłbym o poważne propozycje i posiadanie jakiegoś z tych komunikatorów oraz mikrofonu)

Z mojej strony to wszystko czekam na wasze propozycje.

Z góry mówię, nie będzie to zwykły serwer lecz chciałbym stworzyć oryginalne dzieło, taka jest moja rola w tym projekcie, chciałbym zrobić jak najlepszy serwer czy mi sie to uda? To już zasługa osób, które maja ambicje i chęć pomocy nad tym projektem. Dzieki ; >

Opublikowano

Hmm napisałeś "H@, który zna się na tworzeniu tego typu serwerów. "

Ale nie napisałeś jaki to pomysł czy typ serwera..

Opublikowano

Ja mogę zostać H@ lub Technikiem ponieważ ogarniam pluginy, umie je spolszczać oraz konfigurować, jak się zgodzisz to pisz na PW.

Opublikowano

Właśnie rozmyślam nad typem serwera miałem pomysł, lecz on raczej nie wypali jeżeli będzie chodź jedna osoba , która będzie współwłaścicielem to myślę, że z nią oraz ekipą która się znajdzie np budowniczy itp . To ten pomysł skonstrułujemy i dopracujemy go, żeby miał ręce i nogi.

A odnoście do osoby, która zaproponowała swoją współpracę w budowaniu to , ss itp spróbuję ci załatwić jeżeli ustalimy typ serwera. Lecz twoja prośba jest Zaakceptowana prosiłbym byś opowiedział mi szczegóły na skype.

To tyle z mojej strony, czekam na dalsze propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...