Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Inferno - Początek gry

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zaczynam grać w duel of champions i tutaj mam pytanko.

Co na początku robić?

Misje czy "pvp" z graczami?

Co kupować?

Na co zwracać uwagę?

Proszę o kilka wskazówek.

Gram talią Inferno.

Opublikowano

Kupowanie - Temat wałkowany 10000 razy. Kupujesz tylko pakiety za 12500 golda i "Zestaw" za 1000 pieczęci. Najpierw zrób samouczek, potem drugą kampanię. Graj z graczami i jak osiągniesz jakiś tam poziom umiejętności to wtedy zrób 3 kampanie (dostępną od 5 poziomu). Po skończeniu jak nie wydasz głupio pieczęci będziesz miał 1000 ich więc będziesz mógł kupić w/w "Zestaw".

Opublikowano

Jak kolega wyżej wałkowane multum razy takie pytania, na forum są poradniki i tuty każdy z IQ +20 powinien potrafić je odszukać masz tam dosłownie wszystko.

Nie wspominając że gra jest banalnie łatwa

//Nie spamuj, nie każdy jest taki ogarnięty jak Ty czy ja. Ktoś być może jest 1 raz na forum. Przypomnij sobie Twoje pierwsze wejście tutaj.

Wierz mi lub nie, ale rozumiem Cię, lecz mimo wszystko wolałbym abyś pisał sensowne posty... - Ukinar

NJxbd4x.png

Opublikowano

www.youtube.com/watch?v=Njuy5w2UknA Obejrzyj ten filmik koles zna sie na rzeczy Tez gram infenem i korzystam z tali zrobionej przez niego i nie zaluje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...