Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Start gry, dziwna sytuacja ;d

abbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grę, na poczatku tylko jak wszedłem ukazały się 3 magiczne okienka i wybrałe środkowe. otworzyłem eq były tam 2 skrzynki. otworzyłem obydwie, a potem zacząłem patrzeć co się dzieje. Lag, błyskawice i mam 25 lvl + jakieś bajerancko świecące eq. O co kaman? Dostałem kupe itemów, niedzwiadka do jeżdzenia i te sprawy. Do tego Vipa 10 expów na pół godziny(chyba) x3 i takie pierdółki. To jakiś bug czy co? Bo aż się zdziwłem.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

To zaden bug te skrzynki to sa takie jakby ci powiedziec Skrzynki lvl'owe ze co 10lvl dostajesz coraz lepsze eq z tych + poty itp.

Jak sie nie myle ze skrzynki na 50lvl jest jakis inny mount,

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ale 25 lvl też ze skrzynki mi wyleciał? :D

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Tak, jeśli użyjesz w tym czasie wszystkich bonusów dodających exp to w ciągu godziny możesz zdobyć ponad 50 poziom.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To zaden bug te skrzynki to sa takie jakby ci powiedziec Skrzynki lvl'owe ze co 10lvl dostajesz coraz lepsze eq z tych + poty itp.

Jak sie nie myle ze skrzynki na 50lvl jest jakis inny mount,

niestety na 50lvl nie wylatuje zaden inny mount :D.

Ale 25 lvl też ze skrzynki mi wyleciał? :D

Poniewaz zostalo to wprowadzone, jeszcze okolo 4 tygodnie temu nie wylatywaly :D.

Tak, jeśli użyjesz w tym czasie wszystkich bonusów dodających exp to w ciągu godziny możesz zdobyć ponad 50 poziom.

Mylisz sie Vibray, jak uzyje wszystkie bonusy to tylko je straci na marne poniewaz mozna uzywac jeden bonus na 2-3h jezeli uzyje nastepny to tylko odnowi sie czas.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

No nie wiem, bo kiedy ja próbowałem grać 3 z kolei postacią to 50 lv nabilem w coś koło 1 - 2 h z przerwami od gry po użyciu właśnie wszystkich bonusów.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...