Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zrobiłby mi ktoś paczke modów na serwer.

FruGoBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jesli ma ktos czas i umie takie cos zrobic, prosilbym o paczke modow + pliki serwerowe na multiplayer. O to lista modow ktora ma byc w paczce :

- Mo creatures

- MutantCreatures
- BiomesOPlenty
- Jammy Furniture mod ( czy cos takiego, chodz o mod na meble )
- WeaponMod
- OptiFine
- DamageIndicators
- backpack mod
- BiblioCraft
- BattleTower
- Inventory Tweaks
- Legendary Beasts
- NEI
- More Storage mOd

Mozna takze dodac swoich modow od siebie, ale przygodowych np. na te ruiny czy zamki, lecz paczka nie moze przekraczac 30 modow.

WAŻNE INFO !

Paczka musi byc na 1.5.2, poniewaz gdy ktos nie ma konta premium i nie loguje sie przez oryginalny luncher, nie moze zagrac na paczce modyfikacji, bo poprostu nie ma tak jak w oryginalnym luncherze w profilu do wybrania forge...Chodzi mi tutaj o 1.6.2.

Pozdrawiam, Frugo.

@EDIT

MOZE BYC 1.6.2/1.6.4 !

Opublikowano

Za friko? Know-how jest cenny. Ja już dwie paczki zrobiłem na zamówienie. Cena za średnio skomplikowaną to 100 zł - i jeszcze przyuczam jak dalej z tym postępować.

.

Opublikowano

1.Jakiś ty naiwny... Od polaków coś za free? xD xD xD

2.Mo Creatures ma prawa autorskie jeśli dodasz tego moda na multi licz się z policją :)

Opublikowano

1.Jakiś ty naiwny... Od polaków coś za free? xD xD xD

Albo inaczej. Ktoś ma dla Ciebie pracować za darmo? Typowy polak, wszystko dac, wszystko free, wszystko mu się należy xD xD xD

.

Opublikowano

No to niech bedzie za kasae xD Ale nie drogo, mo creatures ma duzo serwerow i nie mam zamiaru udostepniac tej paczki C: A i jest kilka osob ktore robia to za darmo :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...