Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] To je West tego nie ogarniesz

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak ale jesteś w silverze czyli kompletnie bez różnicy lol my tu mówimy o challengerze wysoikm diamondzie 1..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ostatnio trafiają mi sie naprawde dziwni ludzie np. dzisiaj amumu poszedł afk bo irelia napisała do niego "that amumu xD" przegraliśmy T.T

Gra z teraz support udyr no spoko WITAMY KURWA W PLATYNIE 1.Sorka za wulgaryzm ale to jest już posrane co się tu dzieje.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

no tak ale jesteś w silverze czyli kompletnie bez różnicy lol my tu mówimy o challengerze wysoikm diamondzie 1..

Kuzyn w D1 i gorsze piekło niż na na silverze. Tam co 2 gry są trolle. :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Skończcie kurwa tą głupią wojnę EUNE vs EUW. Poziom jest podobny, raz tu będzie gorzej, raz tam.

@topic

W srebrze nie ma co się dziwić, trolle tam to chleb powszedni ;)

Opublikowano

Skończcie kurwa tą głupią wojnę EUNE vs EUW. Poziom jest podobny, raz tu będzie gorzej, raz tam.

@topic

W srebrze nie ma co się dziwić, trolle tam to chleb powszedni ;)

W każdej dywizji są trolle ale nie o to mi tu chodzi :D

@topic

Ale dziwne, ci ludzie chyba są z golda (nie sprawdzałem) bo trolluja, kazdy wzial specjalnie AD wtf. a oni tam najczesciej try harduja by wybic sie wyzej :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Odkąd Polacy na West zaczęli się przenosić nagle narzekają że EUNE = EUW, CIEKAWE DLACZEGO.

Ja jestem w Silver III i na razie od początku rankedów(od roku?) nie miałem żadnej osoby z revive, w dodatku rzadko widuję trolli, może dlatego że pozwalam innym picknąć to co chcą i staram się być uprzejmy oraz ustąpić linii :s

Opublikowano

Odkąd Polacy na West zaczęli się przenosić nagle narzekają że EUNE = EUW, CIEKAWE DLACZEGO.

Ja jestem w Silver III i na razie od początku rankedów(od roku?) nie miałem żadnej osoby z revive, w dodatku rzadko widuję trolli, może dlatego że pozwalam innym picknąć to co chcą i staram się być uprzejmy oraz ustąpić linii :s

Na karthusie revive jest bardzo dobrą opcją. : /

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...