Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Silver V

HellFortun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , dzisiaj o godzinie 15:54 wbiłem SIlver V 24:10:2013 Blitzcrankiem z statami 4:5:14 , nigdy nie pudlowalem grabem , zrobilismy invade gdzie zlapalismy 2 kille .

1. Dzisiaj wbilem 30lvl , zagralem pare rankedow i wbilem Bronze League i II dywizje

2. Wbilem 1 dywizje w bronzie poczym trollowalem i spadlem do bronze III , wbilem silver II

3. Teraz gralem z 6 promocji bo mi nie wchodzily az wreszcie jestem w bronzie I

Gralem rankedy z kolegą z bronzu ,, kamzelpl '' .

4. Wbilem Silver V. Dodam tylko ,że 2 poczatkowe gry byly przegrane a potem Hot Streak

SS : 78039972775315274923.jpg

I zaoszczedzilem 30zl bo chcialem to wydać na boosting do silver ,wiec wszystko się da .. Mimo że nie ktorzy z bronzu to platyny i diamenty ktore boostoja :( I taka nieszczesna prawda ,że ludzie carrowani nigdy nie wybija sie wyzej bez boostingu.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Carryowałeś bota, czyli ksułeś, ta? Support powinien zostawiać specjalnie kille adc, a nie lecieć za kimś na low i ultem jebnąć (w przypadku blitza). Grabujesz, podbijasz, ultujesz, widzisz, że ma low hp to zostawiasz, nie bijesz.. Graby, grabami, ale kille powinieneś zostawiać ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Carryowałeś bota, czyli ksułeś, ta? Support powinien zostawiać specjalnie kille adc, a nie lecieć za kimś na low i ultem jebnąć (w przypadku blitza). Grabujesz, podbijasz, ultujesz, widzisz, że ma low hp to zostawiasz, nie bijesz.. Graby, grabami, ale kille powinieneś zostawiać ;)

Oj nawet nie wiesz jak my ich rozwalaliśmy to fakt ,że kilka wziołem ale z tych 2 mialem uzasadnienie a 3 przypadek przez ulta bo chcialem silencowac trynde :<

1. Graves zginol i dobilem emefke

2.Dobilem diane grabem ,gdyz graves nie mial zasiegiu. ( gdy gankowala )

Dzięki za szczęrą wypowiedź.

EDIT. Graves byl ok. 10;5 .. bo dedal niesamowicie glupio gdyz wlatywal zawsze pod leonke w tf.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...