Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak usunc wczytywanie standardowej muzyki

DejmieN1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko , chodzi mi o to , ze wykasowalem muzyke z clienta bo i tak jej nikt nie slucha a ale chcem wykasowac calkiem , zeby wgl jej nie szukalo,bo jak odpalam clienta to daje mi w syserr a chcem ,zeby byl czysty xD

1024 12:44:01508 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
1024 12:44:10450 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1024 12:44:13038 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1024 12:44:16919 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1024 12:44:17975 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To nie jest wina klienta, tylko w serwerze w locale masz zapisane settings.lua i tam muzyki, które mają się włączać jak wejdziesz na mapę. No i wchodzisz, klient pobiera nazwę z serwera, ale nie znajduje pliku więc nie odtwarza muzyki.

Opublikowano

Up. :D

..ok.. wiec powiedz mi na na jakiej mapce masz odtwarzany BGM/login_window.mp3?

Zastanow sie zanim cos napiszesz.

A co do tematu to nie powiem, gdyz autor jest na tyle (jak sie sam wyrazil w innym temacie) "inteligentny", ze sam da rade. ;__;

Opublikowano

zanim cos napiszesz czytaj ze zrozumieniem ... mowilem o bugach a po drugie to nie jest bug tylko chcem odchudzic clienta zbednymi syfami wiec mi tu nie pierdol beybe :) bo sam nie wiesz jak to wykasowac

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o muzyki, które mają się włączać po wejściu na mapę to zmienia się w settings.lua w locale. A jeśli wam chodzi o okna logowania itp. to można zmienić w root --> musicinfo.py, wpisać po prostu swoje nazwy.

lu-en-gvpbnyjfqotusbyw.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o muzyki, które mają się włączać po wejściu na mapę to zmienia się w settings.lua w locale. A jeśli wam chodzi o okna logowania itp. to można zmienić w root --> musicinfo.py, wpisać po prostu swoje nazwy.

lu-en-gvpbnyjfqotusbyw.jpg

Ech.. po co mu napisales :( czekalby tydzien czasu lub dluzej zamiast poszukac w root. "inteligent".

Opublikowano

Ech.. po co mu napisales :( czekalby tydzien czasu lub dluzej zamiast poszukac w root. "inteligent".

japa koniu i jak juz wspomnialem wypierdalaj z tego tematu bo nic nie potrafisz :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...