Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy dostane bana?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobote napisał do mnie GM post "halo" gdy uzywalem FB ze strachu wyszedłem. Czy możliwe jest że dostane bana po takim okresie czasu?

Opublikowano

mówie ci szczerze i z własnych doświadczeń wiem że prawdopodobnie zablokuje ci konto ponieważ na fb kiedyś (niewiem moze i teraz) jest taka opcja aby automatycznie bot wychodził jak gm napisze. oni sie o tym dowiedzieli o banowali takie osoby które wychodziły z gry jak gm do nich napisał

peind.png

Opublikowano

Grałem dość długo ale nikt tego nie odkrywał. Czy dostane bana na IP czy np. na miesiąc czy kilka dni? Zauważcie że minął prawie tydzien, od czego to zalezy? Lowilem na Ch1 M1 przy rybaku tak gdzie są ludzie zazwyczaj.

Opublikowano

na ip raczej nie dostaniesz, a jak dostaniesz bana to na konto i pewnie na zawsze. a co do tego ze minął juz tydzień od tego wydarzenia ? hmm może nie widział ze lognołeś jesli była tam kupa ludzi

peind.png

Opublikowano

Jeżeli nie odpiszesz a łowisz to oznaka dla GM że jesteś botem bo dlaczego miałbyś nie odpisać ?

Po 2 jeżeli się wylogowałeś to raczej nie powinieneś bana dostać bo mogą być różne powody wylogowania (np.Mogłeś skończyć grę) , aczkolwiek w FB jest taka możliwość gdy dostaniesz wiadomość od GM'a to wylogowuję postać. Zależy od GM'a jak to zinterpretuję ale wg mnie (na 80% bana nie dostaniesz) :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dzięki za odp. ja te konto mam tylko na FB więc nie zależy mi na nim zbytnio bo są inne metody zarabiania :)

Opublikowano

To czy dostaniesz bana zależy od GM'a. Może sobie przypomni lub nie . Jeżeli dostałbyś to na wszystkie konta jakie masz . W regulaminie jest wyraźnie napisane że wyklucza cie to wtedy z ofert gry oraz stałą blokadą wszystkich kont.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...