Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobiłem trainer do gry ale problem jest taki że za każdym razem gdy właczam gre to np. ilość złota (gra disciples IIi tak btw. i nie nie dzialaja mi trainery gotowe) i teraz pytanie jak tutaj zrobić żeby zawsze działało ? Bo teraz musze co chwile ręcznie wyszukiwać i sie bawić tak non stop

Opublikowano

Siema zrobiłem trainer do gry ale problem jest taki że za każdym razem gdy właczam gre to np. ilość złota (gra disciples IIi tak btw. i nie nie dzialaja mi trainery gotowe) i teraz pytanie jak tutaj zrobić żeby zawsze działało ? Bo teraz musze co chwile ręcznie wyszukiwać i sie bawić tak non stop

A wyszukujesz pointery?

Opublikowano

link nie działa. A pointer znajduje tyle że on nie działa ;|

łap inny : csharp.pl/viewtopic.php?f=5&t=458

Opublikowano

robiłem wg tegu i nie wiem co z tym pointerem mam zrobic:

jak go zroże to nic nie działa może zrobie filmik jak ja to robie

ssszk.jpg

ss2lh.jpg

64895717.jpg

ss4ej.jpg

83235655.jpg

Po zrobieniu trainera w CE nic sie nie dzieje frezowanie w CE też nic nie daje

Opublikowano

ja tez mam z tym problem mi wogole adresu statycznego nie chce wyszukac :P a robilem wedlug tego tut z cssharp

Opublikowano

Bo wpisałeś niepełny offset tam masz wyraźnie ECX+0000bb74 w Twoim wypadku ECX to wartość hex którą masz wyszukać a bb74 to offset bo zera początkowe się nie liczą w hexach.

Włącz kalkulator w trybie programisty dodaj 31885398+bb74=31890F0C zgadza się? wygląda to na wskaźnik 1-poziomowy więc dalej nie musisz szukać

Opublikowano

A dlaczego myślisz że się nie liczy BB? w systemie szesnastkowym jest to tak samo ważna liczba jak 7, masz napisane:

ss2lh.jpg

Og. liczy się to co jest w prostokątnym nawiasie, a to co jest po plusie (chociaż nie zawsze jest to plus) to offset

Opublikowano

A dlaczego myślisz że się nie liczy BB? w systemie szesnastkowym jest to tak samo ważna liczba jak 7, masz napisane:

ss2lh.jpg

Og. liczy się to co jest w prostokątnym nawiasie, a to co jest po plusie (chociaż nie zawsze jest to plus) to offset

Szkoda tylko że to nie działa jak zrobie tak jak mowiłes...

Ten prawdopodobny hex jest za kazdym razem inny

• Dodaj nową pozycję...