Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] prawdopodbne spawny nowych creepow w jungli

Promo Queen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te miejsce w ogóle nie jest stworzona do tego, imo nie potrzebny żaden nowy camp, wystarczy żeby zbalansowali postacie typu irelia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Vanosh, Riot wprowadze to ponieważ jungler jest zbyt przewidywalny.

A teraz nie będzie wiadomo czy idzie na ganka czy jeszcze zrobi sobie 4 campa.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1070211-info-mega-nerf/?p=9253578

Może lepiej zrobić jeden temat dotyczący prawdopodobnych zmian 4 sezonu i go po prostu uaktualniać?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Jak dla mnie to bedzie raczej camp dla topa /bota , 1 strona ma blisko do golemow i moze robic wiecej creepow , a 2 strona ma dosyc daleko do wolfow , dlatego top laner z golemami ma przewage. Dzieki temu na topie bd mozna wykrecac lepsze creepy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

te miejsce w ogóle nie jest stworzona do tego, imo nie potrzebny żaden nowy camp, wystarczy żeby zbalansowali postacie typu irelia.

Vanosh znasz się jak nie powiem kto. Tak prawdopodobnie będzie tam nowy obóz.

SS z postu Kittz'a

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1395191_723089007719554_2076374248_n.jpg

Jak można zobaczyć w fazie testów powórciły madredy.

I Vanosh jeżeli na prawde piszesz o tej irelii to mówie Ci szczerze nie zasługujesz na tą dywizje w której siedzisz.

Opublikowano

co ty mi możesz powiedziec? irelia nie jest zbalansowana, chyba że tam u was ludzie nie potrafią nią grać

Vanosh znasz się jak nie powiem kto. Tak prawdopodobnie będzie tam nowy obóz.

SS z postu Kittz'a

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1395191_723089007719554_2076374248_n.jpg

Jak można zobaczyć w fazie testów powórciły madredy.

I Vanosh jeżeli na prawde piszesz o tej irelii to mówie Ci szczerze nie zasługujesz na tą dywizje w której siedzisz.

wow dziekuje za rade? irelia nie jest zbalansowana, chyba że tam u was ludzie nie potrafią nią grać

gdzie napisałem że nie będzie campu? NAPISALEM ŻE TE MIEJSCE NIE JEST STWORZONE DO TEGO

dziekuje

Opublikowano

Fajnie, zawsze coś dodatkowe na próbę wprowadza nowe taktyki do rozgrywki. Super duper, ciekawe tylko co będzie w tym miejscu, jakie potworki :P

Opublikowano

Jak dla mnie jest to dziwne bo teraz bedzie trzeba biegac na okolo na bota/topa a jungla nie potrzebuje zadnych nowych campow

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

wow dziekuje za rade? irelia nie jest zbalansowana, chyba że tam u was ludzie nie potrafią nią grać

gdzie napisałem że nie będzie campu? NAPISALEM ŻE TE MIEJSCE NIE JEST STWORZONE DO TEGO

dziekuje

A ty decydujesz gdzie ma być miejsce stworzone do tego? I jak widać to własnie TY nie umiesz grać przeciwko ireli skoro twierdzisz że jest ZA DOBRA widać jesteś za SŁABY.

Opublikowano

A ty decydujesz gdzie ma być miejsce stworzone do tego? I jak widać to własnie TY nie umiesz grać przeciwko ireli skoro twierdzisz że jest ZA DOBRA widać jesteś za SŁABY.

To pewnie JA wymyśliłem NERF IRELIA i wcale nie jest spotykane w KAŻDEJ grze

Opublikowano

W jakim sensie zbalansować Irelie? Nerf czy buff?

dziekuje

To samo co up

A teraz tak jeśli chodzi o Irelię to nie żeby coś ale jest kilka picków, na które Irelia ma przerąbane na topie i nie ma szans tego wygrać chyba, że no nie wiem enemy co ma daną postać jest tak słaby to wiadomo, że Irelia będzie nim zamiatać w prawo i w lewo, raz postać a dwa umiejętności gracz bo miałem już kilka razy, że enemy miał hard kontre i nie potrafił tego wykorzystać i przegrał topa xD Więc nie rozumiem w jakim sensie to zbalansowanie Ireli, w lejcie zabija prawie wszystko ale mimo to i tak może dość bersta sooooo. Nie widzę potrzebny zmiany a na pewno nie nerfa.

@Top Nie gram w jungli więc średnio mnie to interesuje czy będzie nowy camp ale zawsze jakaś zmiania, jak będzie camp u niebieskich to zawsze jakiś dodatkowy gold żeby się podratować jak się przegrywa linię ^^ Ale i tak jak dla mnie trochę bezsensu lokalizacja ale nie ja o tym decyduje ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jak dla mnie jest to dziwne bo teraz bedzie trzeba biegac na okolo na bota/topa a jungla nie potrzebuje zadnych nowych campow

Na forum co Autor tematu podał pisali jasno że część ścianek zostanie usunięta

Opublikowano

To pewnie JA wymyśliłem NERF IRELIA i wcale nie jest spotykane w KAŻDEJ grze

Nerf Irelia to tekst z sezonu 1 i początku 2 w którym Irelia rzeczywiście była over power. Zdecydowanie najsilniejszym championem w grze i bardzo ciężko się na nią grało. W tej chwili bez odpowiednich umiejętności gry nią i wiedzy nie jesteś wstanie być tak dobry jak kiedyś. Irelia w tej chwili jest bardzo dobrze zoptymalizowana i nie widzę sensu nerfienia jej lub dawania jakichkolwiek zmian. Co do tego, że piszą tak w każdej grze to chyba ostatnią grę grałeś w pierwszym sezonie albo w meczu którym ktoś nafeedował Irelie do 20 killi. <haha> Od dawna się nie używa słów ''Better nerf Irelia''

@Topic

Miejsce na camp jest dobre. Umożliwia to dużo większą gamę możliwości w jungli. Przewidywanie tego kiedy i gdzie jest jungler lub kiedy zgankuje stanie się trudniejsze niż do tej pory. Zmiana zdecydowanie na +.

Opublikowano

Vanosh, Riot wprowadze to ponieważ jungler jest zbyt przewidywalny.

A teraz nie będzie wiadomo czy idzie na ganka czy jeszcze zrobi sobie 4 campa.

Zgadzam sie. Latwo jest wyliczyc kidy jungler zaczynajac od blue bd na midzie/ topie. Ale ciekawi mnie jak to w ogole bd wygladac. Czy ciezko bd sie przyzwyczaic do nowego stylu gry.

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...