Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie BAN na dany czas

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio przy aktualizacji zostałem nagrodzony banem na: 3779353 min, czy wie ktoś ile to jest dni ?

Opublikowano

Dokładnie jest to:

87.485 Miesięcy, więc:

7.1905 Lat, z ułamkami, nie miesiącami.

Lecz po upływie czasu bądź po jakimś czasie konto dostanie dlvl, czyli wszystko z konta usuną, cofną do 1lvl'a bądź permanentny ban.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dokładnie jest to:

87.485 Miesięcy, więc:

7.1905 Lat, z ułamkami, nie miesiącami.

Lecz po upływie czasu bądź po jakimś czasie konto dostanie dlvl, czyli wszystko z konta usuną, cofną do 1lvl'a bądź permanentny ban.

Nie zawsze jest tak :). Teraz oplaca sie pisac ticketa poniewaz moj kolega dostal bana za hacka +50 lvl pisal ticketa i dostal unbana po 2 tygodniach a mial bana perma :). Plus jest taki ze teraz znam polskiego admina :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Najlepiej jest zobaczyć tutaj ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/683078-warrock-banned-list/

Jak jesteś na tej liście to ban permanentny bez możliwości odwołania się.

@Up

On raczej miał 2 tygodniowego bana, bo też takie istnieją, ale są rzadko spotykane :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Najlepiej jest zobaczyć tutaj ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/683078-warrock-banned-list/

Jak jesteś na tej liście to ban permanentny bez możliwości odwołania się.

@Up

On raczej miał 2 tygodniowego bana, bo też takie istnieją, ale są rzadko spotykane :D

A Ja Ci mowie ze mial perma bo byl na liscie :) po za tym podawal mi passy zebym Ja sie zalogowal:P i bana mial perma po dwoch ticketach dostal unbana:)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A Ja Ci mowie ze mial perma bo byl na liscie :) po za tym podawal mi passy zebym Ja sie zalogowal:P i bana mial perma po dwoch ticketach dostal unbana:)

A nie miał minutowego bana, że na minuty? Jeśli tak to są takie bany, że za dwa tygodnie się zdejmują.. bugi takie.

Nie zawsze jest tak :). Teraz oplaca sie pisac ticketa poniewaz moj kolega dostal bana za hacka +50 lvl pisal ticketa i dostal unbana po 2 tygodniach a mial bana perma :). Plus jest taki ze teraz znam polskiego admina :)

Najczęściej.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A nie miał minutowego bana, że na minuty? Jeśli tak to są takie bany, że za dwa tygodnie się zdejmują.. bugi takie.

Najczęściej.

Mial normalnego perma :) hehe

#Edit sam mi mowil bo na opk cisnol to raczej by nie klamal:P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Mial normalnego perma :) hehe

#Edit sam mi mowil bo na opk cisnol to raczej by nie klamal:P

Hmm, skoro dostał bana to nie mógł dostać Unbana za to, zapewne jakieś niedopatrzenie albo coś...

Albo miał buga, że był na koncie komunikat Your Account Has been blocked :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...