Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Co to jest ten cały Pre sezon

kamilekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pre sezon jest to czas dla riotu w którym będą przygotowywać się do sezonu 4. Mianowicie w tym przed sezonie będzie najwięcej wprowadzonych zmian i wszystkie ich pomysły by sezon 4 był jeszcze lepszy niż ten. Rankedy chyba normalnie będzie można grać tyle że twój rating już nie będzie miał znaczenia w s4, bo s3 kończy się 11 listopada. Możliwe też, że będą wyłączone na czas przed sezonu w co wątpię, osobiście nie pamiętam jak to było sezon temu więc może ktoś inny dopowie coś :) Mam nadzieję, że pomogłem..

mqdefault.jpg

Opublikowano

Presezon to czas pomiędzy dwoma sezonami. W tym przypadku między 3 a 4. Jest to bardzo dobry czas do wprowadzania zmian. (nie ma w tym czasie żadnych turniejów ani niczego takiego)

Opublikowano

Rankedy i cała reszta działa normalnie, tylko, że w preseasonie wprowadzą nowy system, przynajmniej powinni.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Zapomniałem jak to było. Jak masz pre-season, to normalnie rank jest wbijany, i w s4 będzie ten, który był w pre?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...