Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Tranzit Zoombie xbox 360.

SylwekKSC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie odnośnie Zoombie mode . Gram na xbox 360 ( najczęściej w 4 osoby) . Czytając różne poradniki etc. znalazłem informację o tym ,że np można deponować kasę w banku i podczas następnej gry wybrać. Gdy podchodzę i deponuję podczas następnej gry nie ma tych pieniędzy . Dlaczego ? Ktoś się orientuję ?

Druga sprawa to ulepszanie broni. Wie ktoś co dokładnie dają kolejne ulepszenia broni ( te za 2000 ) oprócz innego celownika ( nie zawsze) . Np. ulepszając pistolet z dachu autobusu jego celownik , pojemność magazynku ( na pierwszy rzut oka ) się nie zmienia. Dodatkowo czy jest limit takich ulepszań ? Czy do usranej śmierci mogę za te 2000 sobie ulepszać? Byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki.

Opublikowano

Jest tylko parę broni z specjalnymi ulepszeniami - co każde użycie losujesz inny ,dowolny dodatek , możesz tak robić w nieskończoność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...