Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zlecę zrobienie servera! ZAPŁATA!

Drakix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie mam już siły się uporać z tym metinem ... robię dziesiąty pięćdziesiąty i nic mi nie wychodzi .... a to jakiś błąd a to nie da się zalogować a to nic ... Piszę to ponieważ szukam osoby która zrobi mi server dedykowany metina na jakich plikach, który będzie działał w 100%-entach. Mam dedyka darmowego w chmurze na oktawave.

Czego Wymagam:

- Profesionalizmu

- 100-entowej sprawności servera tzn: (działający Navi, FTP, oraz logowanie się do clienta gry, możliwość robienia postaci itp ... client i server mają być sprawne)

- Najlepiej na plikach Derina v2

- Dobra komunikacja

- Osoba ogarnięta, która nie chce oszukać ani okraść mnie z dedyka ponieważ była już jedna osoba z MPC nie powiem kto, ale ta osoba mi ukradła dedyka. Jest on darmowy dla każdego dostępny więc nie widzę powodu do kradzieży.

Co posiadam:

- Server Cloud na Oktawave.pl

- Konsola zdanla na stronie oraz możliwość połączenia się przez putty

- FreeBSD 8.4 x64 oraz 9.1 x64

Jest to już szczyt moich możliwości za każdym razem jak chcę zrobić ten server, to wywala mi błąd:

"log_file_delete_old: stat: No such file or directory
socket_tcp_bind: tcp_socket: Can't assign requested address"

Nie jestem go w stanie naprawić :(

Nie mogę też się połączyć przez clienta Derin v2 :/

Ja jedynie na czym się znam to modernizacja clienta ... no za chiny ludowe nie umiem stawiać dedyka :(

Wiem, że pewnie ten dedyk jest słaby ale chodzi mi tylko o to abym mógł ja na nim tylko być.

Wynagrodzenie:

Gdy server będzie stał można będzie się zalogować na konto itp . Wszystko w 100% skończone i będzie to działać.

To oferuję wynagrodzenie w wysokości 50zł. Możliwość przelewu, PSC itp .

Zapraszam, do pisania, która osoba się tego podejmie .

45025232242689268053.gif

Opublikowano

@Trochę nie ufna propozycja.

Za 50zł nikt nie zrobi tobie dedyka. Bo tyle może wydać na VPS + zrobić pliki + otworzyć serva = 50*10000 więc wiesz :]

Po 2. Twoja oferta też jest nieszczera. Bo mówisz, że ktoś Cię okradł. To czemu Ty nie możesz okraść Nas (tj. Grupę Techników) z naszych plików ?

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Tak oczywiście, wypraszam sobie. Wiele osób stawia servery (tz.pomaga), za darmo. Twój post jest toć obrazliwy dla mnie ponieważ, dla niektórych 50zł jest to cena zadawalająca. A wywala mi od groma błędów a większość osób nie chce pomóc, więc za zapłatą (tj.Wynagrodzeniem) prędzej znajdę osobę która mi pomoże.

Nie znam się na stawianiu servera, jedynie na edycji clienta,

Tyle na temat. Nikogo do niczego nie zmuszam.

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...