Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie rom dla Samsunga Galaxy mini 2 ?

Nordon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

posiadam Samsunga Galaxy mini 2. Chciałbym wgrać na niego jakiegoś dobrego roma, który będzie najlepszy.

Zależy mi na tym aby działało dobrze złącze mini jack (gdy miałem CM 10 po podłączeniu słuchawek muzyka nie leciała przez słuchawki)

Znów pakować się w CM czy jest coś innego, równie dobrego?

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Czemu nie, prezentuje się nieźle, możesz spróbować. W końcu chodzi o twoją wygodę, ja przeszedłem przez 10 custom romów i ostatecznie zostałem przy CM10.1. Galaxy Mini 2 jest bardzo słabo wspierany i za bardzo nie ma w czym wybierać, aktualizacja do 4.1.2 miała coś ruszyć, ale Samsung zawiódł.

Opublikowano

Czemu nie, prezentuje się nieźle, możesz spróbować. W końcu chodzi o twoją wygodę, ja przeszedłem przez 10 custom romów i ostatecznie zostałem przy CM10.1. Galaxy Mini 2 jest bardzo słabo wspierany i za bardzo nie ma w czym wybierać, aktualizacja do 4.1.2 miała coś ruszyć, ale Samsung zawiódł.

No nic, spróbuje go wgrać. Kilka dni na testy i dam znać co i jak.

Dzięki za pomoc ;D

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Jak lubisz grać to wybrałbym jakiś rom na 2.3

Wybrałem Peter's Final Rom, wrzuciłem kernel squadzone, OC do 1126 MHz i jak na razie wszystko śmiga.

1348158873-U272526.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...