Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka ogólnych pytań dot. Fify 14

l0nl3y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

otóż mam już swoją drużynę i rozegrałem kilka meczy lecz nadal kilka rzeczy mi chodzi po głowie :)

1) pracownicy w fife ilu ich warto mieć ? czy wszyscy działają (np jak mam kilku pierwszych trenerów) ? jakie bonusy najlepiej wybrać ?

2) te wszystie dodatkowe "umiejętności" zwiększające statystyki zawodników warto w nie inwestowac i każdemu coś włożyć ? można je później usunąć ?

3) na origin mozna kupic takie rzeczy http://scr.hu/0awz/54zu6 warto w to inwestować ?

4) czy w fifie jest takie coś jak konto premium czy coś ?

Opublikowano

Witam

otóż mam już swoją drużynę i rozegrałem kilka meczy lecz nadal kilka rzeczy mi chodzi po głowie :)

1) pracownicy w fife ilu ich warto mieć ? czy wszyscy działają (np jak mam kilku pierwszych trenerów) ? jakie bonusy najlepiej wybrać ?

2) te wszystie dodatkowe "umiejętności" zwiększające statystyki zawodników warto w nie inwestowac i każdemu coś włożyć ? można je później usunąć ?

3) na origin mozna kupic takie rzeczy http://scr.hu/0awz/54zu6 warto w to inwestować ?

4) czy w fifie jest takie coś jak konto premium czy coś ?

1. Trenerów tak bo dostajesz więcej za kontrakt. Powiedzmy masz kontrakt na 12 meczy dostajesz 15 itp. Zależy ile ich masz.

2. Warto, mam na wszystkich zawodnikach. Usunąć nie można, ale po co je usuwać ?

3. Nie polecam, lepiej kupić coinsy.

4. Masz coś typu to, że dostajesz co tydzień 1 złotą paczkę premium. Masz ich 24 i co tydzień jedna. To się nazywa sezon ticket.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc może dołożę tutaj swoje pytanie: czy podawane jest gdzieś z wyprzedzeniem kiedy będą paczki np. za 10k? Od czego jest to zależne kiedy się pojawiają?

Opublikowano

1. Trenerów tak bo dostajesz więcej za kontrakt. Powiedzmy masz kontrakt na 12 meczy dostajesz 15 itp. Zależy ile ich masz.

ale ile warto ich miec ? po 1 ? po 1 kazdego rodzaju (z jednym bonusem) ? po kilku tego samego ?

jak to wyglada w praktyce

Opublikowano

1. Trenerów i innych pracowników najlepiej wykupić wszystkich jacy są w UT. Natomiast menadżera 1 z bonusem +3% do kontraktów.

2. Warto każdemu.

3. Jak grasz szybkie mecze drużynami z centrum tworzenia i nie masz już miejsca do ich pobierania to tak.

4. Nie ma.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...