Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sysinstall

MaRRaTek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam wypelnic sysinstall na freebsd 9.2 bo jak dopisze .home i drugie home to mi portów nie siaga ani mysql nie instaluje a jak dam tez loalhost to nie działa co mam tam wpisać

Macie ss cały czas tak mam

a jak wpisze ten ntpdate ntp.pool... to tez tak mam i jak instaluje mysql to tylko ciagle error code 1

post-851045-0-14574100-1382557972_thumb.png

Opublikowano

Ech, jeśli chcesz aktualizować sobie czas bądź pobierać np. porty na nią musisz użyć nie hamachi tylko NAT w ustawieniach tam będzie albo masz takie na dole małe dwa monitory i kliknij prawym przyciskiem myszki i potem wybierz to pierwsze i tam ustaw NAT ale po każdym takim ustawieniu trzeba wyłączać maszynę i od nowa włączyć hm i w sysinstall trzeba dać IP wewnętrzne jakie masz, bądź ip z którego korzystasz bo ja jak miałem laptopa i iplusa to robiłem tak że jak się w sysinstall wybierało tam 2 razy NO to ja wybierałem 1 raz NO a drugi raz YES i no miałem połączenie, tylko musiałem sobie zmienić netmask bo miałem inne niż wykryło i śmigało :3

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

ale mi tak jak robiłem zawsze działało tylko teraz jakoś tak nie działa:(

zrobiłęm jak kazałeś i nadal mam to :(

zrobiłem od nowa maszyne nic nie robiac w ustawieniach sieci ani sysinstall i jak wpisuje ntpdate aktualnyczas.pl to nadal to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...