Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot na PL'a

Wszech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Macie może jakieś ciekawe botki ( działające na Plu) ?? Dokładnie przydałyby się linki do ExpBota, Bota który sam bije metki bądź wydobywa i zbiera rudy ( o ile coś takiego istnieje ;D)

Opublikowano

Wiekszosc poda ci ze metin2mod.tk jest najlepszy i darmowy nah. Ten bot jest smieszny. Kicka, loga itp nawet exp bot zbyt dobrze nie dziala.. a co dopiero farmbot? po co on tam jest jezeli nie zmienia sam kanalow? bezsens.

#t

Teraz nie ma nick 'fajnego' darmowego. Nie oplaca sie nikomu robic darmowego 'dobrego' bota bez zaplaty za 'robote' ;d Ten m2bob byl cos lajtowy tylko przez tydzien jak byl darmowy a teraz jak zobaczylem ze normalna cena jego 25zl/20zl to gz ;p Ogolnie nie polecam sprawdzac kazdego syfu ktorego ci podadza ja stojac w miescie dostalem bana 'bo hackshield wykryl cheata na moim koncie' a nic nie robil :)

Opublikowano

Wiekszosc poda ci ze metin2mod.tk jest najlepszy i darmowy nah. Ten bot jest smieszny. Kicka, loga itp nawet exp bot zbyt dobrze nie dziala.. a co dopiero farmbot? po co on tam jest jezeli nie zmienia sam kanalow? bezsens.

#t

Teraz nie ma nick 'fajnego' darmowego. Nie oplaca sie nikomu robic darmowego 'dobrego' bota bez zaplaty za 'robote' ;d Ten m2bob byl cos lajtowy tylko przez tydzien jak byl darmowy a teraz jak zobaczylem ze normalna cena jego 25zl/20zl to gz ;p Ogolnie nie polecam sprawdzac kazdego syfu ktorego ci podadza ja stojac w miescie dostalem bana 'bo hackshield wykryl cheata na moim koncie' a nic nie robil :)

to boty kamera działają na pl? grałem na nim na pandorze i nawet dość dobrze się spisywał. Jestem tylko ciekawy czy nie dostane bana z HS jak na nim wbije. Ban na konto mi nie straszny, gorzej z ip :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...