Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cataclysm a raczej Starter?

Gość schibowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Posiadam 2 pudełka dodadków do WoWa: Battlechesta ( zarejestrowanego 2 mies temu) i WoTLK (Nieuzywany).

Ostatnio postanowiłem że wreszcie zbiore troche hajsu na WoWa i spokojnie zagram.

Kiedy wszedłem na konto Battle.net zauważyłem że w jakiś dziwny sposób dodany został dodatek WoTLK i Cata do jednego z moich kont (A kodu z pudełka nawet nie próbowałem wpisywać. Więc ucieszony pobrałem WoWa i zaczołem grać... kiedy siedząc przy jednym z Mini Bossów do Questa próbowałem dodac jakąś osobe obok żeby zaoszczędzić jej/mi czasu na jej resp kiedy przy próbie zauważyłem komunikat: Sorry ale konta Starter nie mogą dodawać nikogo do grupy". Kiedyś grałem na Trialu ale wątpie żeby to cos mialo znaczenie (Ale nadal jest widoczne w Battle.net). Kiedy loguje sie do WoWa czasami gra prosi mnie o ulepszenie wowa do WoTLK (choc dostep mam powyzej Cata). Czy to błąd Blizzarda? Czemu mam darmowe Cata, Problem z Starterem? Mam napisać Ticket do Supportu? Jeżeli tak to czy mógłby mi ktoś go napisać ponieważ nie władam dobrze angielskim.

Dodam że gram teraz na trialu MoP.

Edytowane przez schibowski