Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Strój Clowna itp.

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm. Powiem, że najgorzej nie jest - chodzi mi o ten strój Clawna. Ale mimo wszystko mogliby się trochę więcej postarać :|

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Co sądzicie o stroju clowna i jego odpowiedniku w nationalsach ? Jak dla mnie porażka ten strój clowna wgl. nie pasuje tak samo przerobione stroje królików ;/... a co wy o tym sądzicie ?

Mi się on bardzo podoba, nadaje klimat całej grze, bez niego ta gra by prędzej czy później upadła. Polecam go kupić i to kilka razy, będzie to bardzo mądry i opłacalny zakup.

Opublikowano

@UP Mam nadzieje że sarkazm >.<.. Stary silnik gry sie nie wyrabia z tymi strojami i są często skoki fps (nie przez kompa mam mocnego procka i dużo giga ramu)

Co racja to racja. Kilka lat temu, gdy BF:H nie miał polskiego tłumaczenia, nie było daily clawa, ogólnie początki gry to na starym komputerze grałem bez problemu na średnich. Dwa lata temu jeszcze na najniższych dało się grać, jednak z czasem i kolejnymi aktualizacjami były coraz większe lagi i przestałem grać. Jestem ciekaw, czy dziś na starym komputerze poszedł by mi sam luncher.

Opublikowano

BFH SCHODZI NA PSY, EA ZARABIA PIENIĄDZE NA TE DURNE STROJKI, ZAWSZE JAKIS GLUPEK ZAWSZE SIE ZNAJDZIE I TO KUPI, A JA CHCE DAWNEGO BFH, A NIE JAKIES NOOB LASERY ITP!!!

Opublikowano

Za dużo kruszakusa...

"Witam, mam 9k fundsow i nwm na co wydac, na strzelcu mam: szwajcar, laser, łamignat, bazooka. Na soldieru mam: bojownik, m16, granat, super reczna armata harriego, łamignat, m16 z lunetą."

Opublikowano

Jak mi sie gra spodobala, to kupuje rzeczy, a laser.. laser mi sie nie podoba, kupilem go ale nie lubie w nim dżwięku (lepszy w natio) i żre ammo, ogólnie gram szwajcarem i wytwornym diagnoryzem berniego niz laserem ;/

Opublikowano

@UP

Wytwornym Gnatogryzem Berniego* ;)

@3UP

Hmm to, że BFH "schodzi na psy" nie jest winą tylko i wyłącznie EA ... Nie, żebym ich bronił, bo winni są, ale między innymi. Otóż gracze też się temu przyczyniają :/ Gdyby nie kupowali tego, co oni dodają, byłoby pewnie lepiej -EA zauważyłaby, że się nie podoba, mogliby to zmienić/ewentualnie poprawić. Niestety - zawsze znajdą się naiwne osoby, które kupują, wcześniej nie myśląc -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...