Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Strona www.

PatrykForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ a ma dziury ?

Prawie wszystko co jest udostępnione ma dziury

@topic

Strona, a bardziej grafika jej bardzo mi się podoba, gdyby była tylko bardziej rozbudowana pod względem technicznym ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Na całe szczęście tak jest, bo inaczej postawienie serwera w niektórych przypadkach ograniczałoby się do CTRL+C , CTRL+V.

Strona jak strona, było takich już wiele. Osobiście nie wykorzystałbym żadnej strony z forum z jednego powodu, nie chciałbym mieć strony głównej takiej jak 75% serwerów padających po tygodniu lecących w 100% na tutorialach.

Specjalista
Opublikowano

No ładna nie powiem że nie,tylko spolszczyć małe poprawki zrobić i git bd :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Mi się strona podoba lecz tylko pod względem graficznym, poziomu technicznego nie będę komentował.

Postaram się ją przetestować i wtedy bardziej się rozpiszę.

PcLd.png

Opublikowano

@topic

Strona, a bardziej grafika jej bardzo mi się podoba, gdyby była tylko bardziej rozbudowana pod względem technicznym ;)

strona to nic innego jak umieszczenie gotowych elementów, które znajdują sie tutaj :

http://evil.duloclan.com/index.php?page=downloads

+ zgodze się, że większość co jest template jeśli chodzi o www to jest to z dziurami :)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Stronka całkiem przyzwoita. Wchodząc do tego tematu myślałem że to kolejne badziewie ale się myliłem :P.

Ładna grafika chociaż zawsze może być lepiej. Mogłeś dodać coś od siebie, np. spolszczenie.

Dzięki.

lg9a.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...