Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zasługuję na silver V?

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... wbić diamonda do końca sezonu 4 ?

lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/24221794

Jestem cebulakiem oraz bobem dlatego założyłem ten temat.

Swoje umiejętności na razie oceniam na Plat V, nie więcej, ale skill będzie lepszy jak VIP do Bola dojdzie, to wtedy challenger będzie mój czyż nie?

Podpowiedź:

Patrz sygnaturę.

Opublikowano

Nie, jak nie umiesz grać BOL nic ci nie pomoże, myślę że do golda dojdziesz trzymając spację i tyle.

Opublikowano

Nie, jak nie umiesz grać BOL nic ci nie pomoże, myślę że do golda dojdziesz trzymając spację i tyle.

Ohh, przecież ty Cassio w 1 dzień wyszedłeś z Golda V do Plat V....

Opublikowano

Rozumiem, że to jest forum na temat czitów ale serio ludzie którzy używają bola są dla mnie kmiotami ^^ a diamond do końca 4 raczej na luzie, gorzej byś miał do końca 3 sezonu.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

cicho siedź, wtedy wszędzie miałem taki nick, mam konto od 1 sezonu -.-

tez mam konto od sezonu 1 ale jakos nie mam pl xD

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Co was obchodzi czy ktoś ma PL w nicku czy nie? Skrajnością głupoty jest gdy ktoś ma PL na POLSKIM forum albo POLSKIEJ grze.

Pozdro ChrisuPL

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Również. Po za tym nigdy się nie spieszyłem, aby dodać "PL" na końcu. Jak dla mnie to jest skreślenie ze społeczeństwa zanim zagram. Co do tematu... wbić można spokojnie, bardzo łatwo wystarczy spam gier, mam nadzieje, że w 4 sezonie będzie można spadać z dywizji. Ale i tak sądzę, że do 4 sezonu dojdziesz do platyny, a w piątym dopiero do diamentu.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Również. Po za tym nigdy się nie spieszyłem, aby dodać "PL" na końcu. Jak dla mnie to jest skreślenie ze społeczeństwa zanim zagram. Co do tematu... wbić można spokojnie, bardzo łatwo wystarczy spam gier, mam nadzieje, że w 4 sezonie będzie można spadać z dywizji. Ale i tak sądzę, że do 4 sezonu dojdziesz do platyny, a w piątym dopiero do diamentu.

odezwał się znawca, 3 winy do platyny ziomku...

Jakbyś czytał ze zrozumieniem, byś zauważył że nawet brązu czy silvera nie mam.

podpowiedź jest w 1-szym poście,

Opublikowano

Czy masz szansę Diamond'a wbić? Zawsze jest szansa, jeżeli czujesz się na siłach możesz próbować. BoL zawsze w jakimś tam stopniu pomaga. Skill to skill, tego się nie da zmienić, aczkolwiek sądzę, że do końca sezonu 4 nie zdołasz wbić Diamond'u. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...