Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gram i gram...

Justynk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze kończ Bloodthristera na Riven zanim zaczniesz składać coś innego, a omen nie wydaje mi się dobry itemem na nią, ona nie jest typowym bruiserem.

Opublikowano

riven 1 lw, nie rozumiem po co wardena robiłeś jak bt nie skończyłeś.

0 dmg

jak wejdziesz już do tego golda ( fuksem ), to zostaniesz w nim na długo długo. aż opanujesz spadniesz do silvera V .

--> farma . 80 w 24 minucie to zły wynik

Opublikowano

popraw farme bo wydaje mi się że zbytnio do silvera ona nie pasuje

jeśli chcesz możemy zagrać 1vs1 czy coś, a powiem ci jaki jest twój ''skyll". nordic? gram na tr ale na eu mam 15lvl. możemy pyknąć. sam jestem w gold 3, aczkolwiek gdy gram vayne to równych sobie w tym poziomie niemam xD (skromny to ja jestem)

2vlp0kh.png

Opublikowano

riven 1 lw, nie rozumiem po co wardena robiłeś jak bt nie skończyłeś.

0 dmg

jak wejdziesz już do tego golda ( fuksem ), to zostaniesz w nim na długo długo. aż opanujesz spadniesz do silvera V .

--> farma . 80 w 24 minucie to zły wynik

w jednej grze 80 farmy ... Zawsze mam więcej ;d.. nie pytaj o tą gre bo aż szkoda gadać. ;D

ps.Omen randuina składałam bo oni mieli strong ad team więc..

popraw farme bo wydaje mi się że zbytnio do silvera ona nie pasuje

jeśli chcesz możemy zagrać 1vs1 czy coś, a powiem ci jaki jest twój ''skyll". nordic? gram na tr ale na eu mam 15lvl. możemy pyknąć. sam jestem w gold 3, aczkolwiek gdy gram vayne to równych sobie w tym poziomie niemam xD (skromny to ja jestem)

dawaj ;Pna eune gram

Opublikowano

Jak mam cię ocenić jak cie BOBIE nie widziałem w grze, TAKIE TEMATY tylko CEBULAKI I BOBY ZAKŁADAJĄ, np. JAK WBIĆ GOLD/ CZY WYJDE Z BRONZE, JAKIE PICKI SĄ DOBRE

BOBY EVERYWHERE

Opublikowano

Jak mam cię ocenić jak cie BOBIE nie widziałem w grze, TAKIE TEMATY tylko CEBULAKI I BOBY ZAKŁADAJĄ, np. JAK WBIĆ GOLD/ CZY WYJDE Z BRONZE, JAKIE PICKI SĄ DOBRE

BOBY EVERYWHERE

to może bobie na spectcie ogarniesz jak gram ^^?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...