Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące 10 pierwszych rozgrywek

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jesli zagram 10 pierwszych rozgrywek z chellengarem w premade to do jakiej ligi sie dostane (oczywiscie wygram 10)?

Opublikowano

1. Nie zagrasz z challengerem

2. Nie wygrasz 10 gier

Skąd możesz wiedzieć?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

to zależy od przeciwników

skoro masz takie układy to spytaj czelendzera, on napewno się zna

a ps to nawet jeśli twój czelendzer będzie adc, a ty z zerowym skillem supportem to i tak przegracie linie gold + gold. poprostu 2vs1 kolega nie wygra. a lepiej żebyś był w bronzie, czyli miejscu gdzie pewnie powinieneś być, niż masz jebać rankedy w goldzie takim jak ja

2vlp0kh.png

Opublikowano

Wg. mnie to nie ma takiej opcji żebyś grał z ziomkiem +2300 MMR a ty 1200(jak to będzie z dobieraniem ?)Ale jeśli by co to powinno Wam dobierać platynki,więc będzie gold I/platyna V.

Opublikowano

Wg. mnie to nie ma takiej opcji żebyś grał z ziomkiem +2300 MMR a ty 1200(jak to będzie z dobieraniem ?)Ale jeśli by co to powinno Wam dobierać platynki,więc będzie gold I/platyna V.

Dobierze mniej więcej tak ~1750.

Po wygranych byś trafił do Golda 1, przy dobrym wietrze do Platyny, ale wątpię żeby udało się 10/10 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...