Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bicie na Lwie na PandoraMT2.

patrykz103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy istnieje możliwość atakowania/ bocia z Lwa na serwerze PandoraMT2 ? Wiem ze jest możliwość "wstawienia" tekstury Lwa ale jak się na niego wejdzie to jest zablokowane atakowanie ? Jeśli chodzi o jakieś systemowe przejście (binarke albo jakieś inne) to prosze tylko o wytłumaczenie gdzie i co zmienić, a jeśli chodzi o obliczenia to jakoś sobie poradze :) <-- słyszałem ze tam trzeba kombinować..

Prosze o konkretne i prawidłowe odpowiedzi. Dziekuje i Dobranoc.

Opublikowano

Co do wstawienia tekstury to jest to efekt wizualny i tylko ty to widzisz ;c

A to dziwne bo jak weszedłełem na klienta zwykłego nie "tuning'owanego" to widzialem z tego tą teksturke lwa ;) (wszedłem na inną postać a postacią z teksturką lwa był na innym kliencie)

Chodzi o to jak odblokować ATAK z Lwa na KAMER MODZIE!!

Opublikowano

Spróbuj wgrać (albo) całego pack'a z ogrginalnej pandory (albo) ogarnąć odpowiedznie pliki w folderze "pack" i je przekopiować do mod'a.

28bb3w1.png

Opublikowano

Spróbuj wgrać (albo) całego pack'a z ogrginalnej pandory (albo) ogarnąć odpowiedznie pliki w folderze "pack" i je przekopiować do mod'a.

Widoczna jest wtedy tylko tekstura a nie można z niego bić ziomuś, już tak robiłem 500 razy ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...