Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Przecena wybranych broni

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zrebalansowaniu gry zrobili przecenę -25% na wybrane pukawki i do wyboru mamy:

Assault Rifles

• AN-94 Abakan
  • AK-47
  • M4A1

SMG's

• PP-19
  • Uzi
  • AKS-74u

LMG's

• M240b
  • RPK-74m
  • FN MINIMI Para

Sniper Rifles

• SVU-A
  • M14
  • GOL

Link do tematu:

http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?tid=139527

Sam z chęcią sprawdziłbym SVU-A po rebalansie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Moje odczucia po 30 min z svu-a

- Na bliskie broń bez szans. Nawet no scope rzuca w prawo około 5cm na monitorze po 1 strzale...

- Na średnie ok, ale po jednej kulce.

- Jak obczaicie bulletdrop, to walicie na luzie rangedy po 250 metrów.

- Bardzo duże dmg rzędu 30-35 nie w głowę na all odległości (z Viperami), na 250 walisz raz w głowę 65, drugi raz, albo 2x w ciało.

- Według mnie broń powinna być samopowtarzalna nie automatyczna. Nawet na bliskie musisz walić po 1 kulce.

Zostanę przy niej na dłużej :)

Nie wiem jak z innymi kolbami. Moje wyniki były sprawdzane na Stabilizującej i rangeace z Jtigra. Jak bardziej ogarnę bulletrdop, to zostaję u niej do 30 lvla :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

SVU-A według mnie jak na automatyka jest za bardzo op... To, żeby zdejmować co 3 sekundy kolesia na 130m+ i walić 66 w głowę i 32 w ciało, to chyba przesada.

Fakty, że lata jak huy, ale nie wiem jak na innych kolbach. Tę broń używa się po prostu jak sks, czy m110. Chciałbym go sprawdzić z nemeską... pewnie nie lata w ogóle :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko skoro suras piszesz, że vss ma nerf do dupy, to czemu na serwerze bunny goście latali z vss? Wydaje mi się, że miał macro, bo bral na 2 shoty.

Wreszcie deagle jest normalny, wyjęcie normalnie jak reload elki przed nerfen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...