Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Relkamy z Exploler Na pulpicie Co RObić ?

GStephano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, wyskakują mi reklamy z Explolera, jak gram w coś to mi wyskakuje i padam przez to. Co robić ? ;/ Szukałem i nie moge znalesc.
Prosze o opisanie dokładnie co i jak. Jeśli format to odpada.

Opublikowano

Raczej na Explorera nie będzie takiego fajnego sposobu ale polecam ci Przeglądarke Google Chrome oraz program do niej AdBlock blokuje wszystkie co do jednej reklamy a jak jakaś wyskoczy to automatycznie system tego programu ją minimalizuje do stanu 20x20 Px a potem usuwa w szybkim tempie :)

Ps. Usuń ciasteczka z Explorera oraz historie ...

106ir79.png

Opublikowano

Zrobilem co mówiles tylko zamiast chrome mam Firefox, i zainstalowane Adblock, ale ciągle wyskakują reklamy. Usunąłem z Explolera Cookie, wszystko praktycznie. I dalej to samo. Jest reklama i X żeby wyłączyć ją. Pojawia się na pulpicie, na dole górze, po bokach i na srodku. Co robic ? : >

Opublikowano

Zrobilem co mówiles tylko zamiast chrome mam Firefox, i zainstalowane Adblock, ale ciągle wyskakują reklamy. Usunąłem z Explolera Cookie, wszystko praktycznie. I dalej to samo. Jest reklama i X żeby wyłączyć ją. Pojawia się na pulpicie, na dole górze, po bokach i na srodku. Co robic ? : >

Ja mówie Chrome a ty firefox -,-

106ir79.png

Opublikowano

Raczej na Explorera nie będzie takiego fajnego sposobu ale polecam ci Przeglądarke Google Chrome oraz program do niej AdBlock blokuje wszystkie co do jednej reklamy a jak jakaś wyskoczy to automatycznie system tego programu ją minimalizuje do stanu 20x20 Px a potem usuwa w szybkim tempie :)

Ps. Usuń ciasteczka z Explorera oraz historie ...

aha fajnie.

pobierz adwcleaner naciskasz "delete" "clean" albo usuń. po usunięciu podajesz loga. jak to nie pomoże to pobierz Dr web cure it i skanujesz.

Opublikowano

aha fajnie.

pobierz adwcleaner naciskasz "delete" "clean" albo usuń. po usunięciu podajesz loga. jak to nie pomoże to pobierz Dr web cure it i skanujesz.

Dzięki wielkie, pomogło :) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...