Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hamachi bląd podczas lączenia z silnikiem

Gość Marcinblk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam blad podczas laczenia z silnikiem i nie wiem jak to naprawic

Moze wy mi pomozecie :)

Nie wiem czy w dobrym dziale napisalem i czy dobrze temat napisalem ;)

Opublikowano

Jak biore uruchom to mi pisze cos takiego

Nie mozna uruchomic uslugi logMeIn hamachi Tuneling Engine na komputerze komputer lokalny

Bład 1058: Nie mozna uruchomic okreslonej uslugi poniewaz jest ona wylaczona lub poniewaz nie sa wlaczone skojarzone z nia urzadzenia

Opublikowano

U cb jest jak naprawic blad 1053 a ja mam blad 1058 wiec to chyba jest inny blad ;)

Ale widac ze chcecie pomoc

Opublikowano

1. Uruchom przystawkę Usługi programu Microsoft Management Console (MMC). W tym celu kliknij przycisk Start, a następnie w polu Rozpocznij wyszukiwanie wpisz services.msc.

2. Kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję Hamachi, a następnie kliknij polecenie Właściwości.

3. Na liście Typ uruchomienia wybierz jedną z następujących pozycji:

• Automatyczny, aby serwer Hamachi był uruchamiany podczas uruchamiania systemu Windows.

• Ręczny, aby umożliwić uruchamianie i zatrzymywanie serwera Hamachi stosownie do potrzeb.

4. Usługę można uruchomić, klikając pozycję Uruchom.

5. Kliknij przycisk OK, aby zamknąć stronę Hamachi - właściwości.

6. Zamknij przystawkę Usługi.

Opublikowano

Dziekuje MintrzuPL pobralem z twojego chomika i dziala

Dziekie jeszcze raz ;)

Do zamkniecia

Opublikowano

Powiem ci tak pobierz starszą wersje ale nie taka z 2 lat tylko max 2 miech i odpal i powinno ci sie aktualizować i normalnie bedzie chodzic : )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Up: juz mam ta stara wersje programu ;)

Jak mozecie to zamknijcie ten temat bo juz wyjasione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...