Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poczatek gry.

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno zaczalem gre w ca. Na czym sie skupic? Na jakim serwezrze grac? Nie chodzi tu o na/eu bo wiadomo ze na eu gram, ale o te w grze. Jaka bron kupic? Co kupie na zawsze za gp? Moge kupic perm kostium za gp? I igolnie co robic na poczatku gry by dobrze rozwinac konto. Jak na razie na arms races gram sobie. Zazwyczaj koncze z 2/6 miejscem na 14

Opublikowano

Serwer to zależy od czego foxtrot - fireteam, victor - mix dno, platinum - do expa, alpha north to tam nie ma żydów i turasów, a na bravo są ale bardziej zlagowany serw, gdziekolwiek będziesz grał będziesz miał to samo konto. Na początek powinieneś dostać jakieś bronie i trochę eq na speeda.

Opublikowano

za ukończenie treningu dostaje się jakieś bronie czy coś tam, no i za 1 zalogowanie sie i chyba jeszcze po tyg. od utworzenia konta, więc narazie nie ma sensu kupować broni, ale póżniej myśle że g36 jest całkiem niezła lub ak47 z tym że ak tylko na bliskie odległości, mam nadzieje że chociaż trochę pomogłem

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...