Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ciąg dalszy problemu z dźwiękiem

Catron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakładam kolejny temat ponieważ problem z dźwiękiem dalej istnieje. Chodzi o to że jest podwójny w poprzednim temacie opisałem jak to wygląda... Dodam że robiłem od tamtego czasu formata sterowniki wszystkie zainstalowane poprawnie, któryś z was mi proponował abym przestawił dźwięk w launcherze, także to zrobiłem i nadal jest ten sam błąd.. Proszę o pomoc, bo przyjemniej się gra z dźwiękiem niż bez niego ..

Opublikowano

Jestem w ogóle Ciemny w kompach bo się tym poprostu nie interesuje :P

Ale myśle że chodzi o to (gdyby czegoś brakowało daj znać)

AMD A6-3400M APU with RadeonHD

4gb ramu

Windows 7 64 bit .

Karta graficzna z tego co wiem to AMD radeon HD 6520G

Opublikowano

Ale gdzie ?? Tłumaczcie mi jak jakiemuś debilowi tak jak mówie ja się kompletnie na tym nie znam ;/

Opublikowano

Nikt nie może mi napisać jak usunąć obciążenie z procesora ??? ://

Na początku wymień pastę termoprzewodzącą,napisz jaki masz procesor oraz zasilacz.Jeśli chcesz dalszej pomocy zacytuj mój post.

Opublikowano

Na początku wymień pastę termoprzewodzącą,napisz jaki masz procesor oraz zasilacz.Jeśli chcesz dalszej pomocy zacytuj mój post.

Ale ja mam laptopa, nie jestem specem od tego, i nie chce czegoś popsuć. Mam znajomego informatyka zapytam go i będę do Ciebie pisał na PW.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo ,wymieniłem paste termoprzewodzącą a i tak nic to nie pomogło. :/

Gram bez lektora i jakoś ujdzie.

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Ale ja mam laptopa, nie jestem specem od tego, i nie chce czegoś popsuć. Mam znajomego informatyka zapytam go i będę do Ciebie pisał na PW.

Ja właśnie też ostatnio miałem problemy z samym przegrzewaniem procesora i wyłączaniem się laptopa bezczynnie,przeczyszczenie dokładne(poprzez rozkręcenie laptopa) pomogło,ale nie dość że jest to dużo roboty to jeszcze potem miałem komunikaty o błędach w zasilaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...