Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizja ( za gry przydziału do dywizji )

domi5564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie odnośnie pierwszych 10 rankedów . Ile muszę wygrać rankedów żeby wbić silver V . Mój kolega grał z goldem i za 4 gry wbił silver IV , a drugi za 5 gier wbił silver V lecz grał sam . Proszę o odpowiedź , daję +'iki ;p

WQyaZF.png

Opublikowano

Zależy z kim grasz. Jeżeli grałbyś z Diamentem, po 10 wygranych grach wrzuciłoby Cię do Diament 5/4.

Jak grasz sam w SoloQ przy 5 winach oraz 5 lose wpadniesz coś koło Bronze 1 a Silver 5. Żeby mieć ten gwarantowany Silver, wbij 6/10 wygranych gier.

8372383248.png
Opublikowano

Podam Ci,z właśnego doświadczenia,więc to powinno być dla Ciebie najbardziej prawdopodobne:)

Wygrałem 5 rankedów oraz 5 przegrałem i trafiłem do Silver IV.

Polecam grać solo

Opublikowano

5 rankedów wygranych może być za mało,ale jak Ci będzie dobierało dobrych przeciwników to będziesz silver-dla upewnienia 6 rankedów wygranych to na bank masz Silver,lecz ja Ci polecam granie z kimś duetów i wbicie gold'a-z tego powodu że z silvera trudno się wydostać,a masz szansę na gold'a.

Opublikowano

Grając 10/10 wygranych meczy z Diamentem na Duo, elegancko wrzuciło mnie do Plat 1. Według mnie zależy z kim grasz.

boosted *idiot*

no comment :(

4 wygrane i trafiłem do brązu I.

Opublikowano

Status 10:0 - Gold 2

Wszystko zależy przeciwko komu grasz albo z kim.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...