Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAL]1.7.2/1.7.4 #4 EDYCJA ..::SurviGames::.. |40 slotow|Dungeony|Tajemnicze skrzynie| Wiele więcek!| Nie czekaj! Wejdź !

Adidas0069

Podoba sie prezka ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Podoba sie wam prezentacja?

• Tak, oczywiście.
      1
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

!UWAGA!
Start serwera zostanie przesunięty z racji na wersje 1.7
Serwer wystartuje już na wersji 1.7 lub nowszej, aby
później nie zatrzymywać serwera, z powodu aktualizacji.

Data startu zostanie podana w niedzielę.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nareszcie porządny mc-z ,ale po cholerę ten pikachu ,no nic:P ,a pytanie czy ze skrzynki może skorzystać tylko raz 1 osoba ,czy tylko raz każdy ,czy regeneruje się to co jakiś czas?

Opublikowano

Oni juz nie mają op, zamiast pomagać, niszczyli. Przepraszam z a nich, a serwer przecież dopiero wystartuje. Był uruchomiony ponieważ na nim pracowałem, i nie wiem jak się wcześniej o nim dowiedziałeś :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przepraszam, ale chce żeby serwer przy starcie był w pełni skonfigurowany na plikach 1.7. Nie chce aby gracze wchodzili i od razu wychodzili, bo serwer jest nie dopracowany i co chwilę jest off z powodu prac serwerowych. Przepraszam, że tak długo musicie czekać, ale sami mnie rozumiecie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak na razie nie dostałem informacji od pukawki. Prawdopodobnie jutro się ze mną skontaktują, i będę wiedział kiedy start. Do serwer powinien wystartować.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...