Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy w ios 6 lub 7 można tworzyć profile użytkowników ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Czy w ios 6 lub 7 można tworzyć profile użytkowników ?

Jeżeli nie ma takiej funkcji w systemie to czy są może jakieś apki które by to ułatwiały ?

mowa o ipad mini .

Pozdrawiam

11967467.jpg

Opublikowano

biję się z myślami miedzy nexusem 7 (2013) lte a iPadem mini .

Ipad wygrywa ale chodzi o to ze tabletu będzie uzywać czasami ktoś z rodziny a tablet to też miejsce gdzie bedę przechowywał prywatne rzeczy :)

Możesz odpowiedzieć mi na moje pytanie ?

11967467.jpg

Opublikowano

Niestety nie ma :( co do Appki specjalnie poszukałem, jednak nie jestem pewien czy i to ci chodzi..

Produkty Apple z seri iOS nie posiadają profili, jedynie ograniczenia które można wyłaczyć na kod pin

Co do appki(nawet scren)

1382482488-U796823.jpg

Nie obraże sie za like -,-

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Weź się jeszcze obraź bo like nie dostałeś. Nie wiem czy jest taka apka, wątpię, ale wiem, że nie ma takiej opcji jak profile użytkowników.

Opublikowano

no OS jest możliwość konfiguracji za pomocą profili konfiguracyjnych , to zwykłe pliki xml

wystarczy je odpowiedni sobie edytować i wgrać ponownie , więcej informacji jest w dokumentacji dla systemu na stronach dev appla developer.apple.com wystarczy poszukać, mi się nie chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi :) Nie chodzi mi o ograniczenia tylko o osobne profile całkowicie odseparowane od siebie na ipadzie :s Szkoda ,ze apple jeszcze nie podpatrzyło tego od google ,a szkoda bo to duży minus a tabletu (w moim przypadku) używa kilka osób a to byłoby mega przydatne :)

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...