Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Rozdzielczość

Adrian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otoż napotkałem się z błedem świeżo po formacie ..

Gdy wchodze w wr i ustawiam swoją rozdzielczosć 1440x900 (maksymalna) jakos mi ucina i przesuaw te okna, ze nic sie nie da zrobic ...

Wczesniej takiego problemu nie mialem. Dodam iz zainstalowalem te same sterowniki w wersji beta 13.5 co przed formatem.

Zawsze mi super śmigało, a teraz problem...

Jakies pomysly ?

Tak to wyglada. Uciete, poprzesuwane i wgl..

78624498351231514604.png

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

No to zmniejsz. Np na 1024x768. Albo zaraz załaduje Ci mój plik z konfiguracją i sprawdzisz czy będzie ok.

Download:

http://speedy.sh/PSHdv/WarRock.ini

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dbb4b38de586e08d8ccc69774d9651de7305d237297ee2d3147c13c610aa45e6/analysis/1382468905/

Wrzuć do głównego folderu i zamień.

Nie pomoglo :/ Masz lajka za usilowanie pomocy :)

Juz wiem o co chodzi, tylko nie wiem jak to rozwiazac :D

Chodzi o to, ze jak ustawie w WR 1440x900 to automatycznie pulpit mi zmniejsza do 1024 cos tam..

Jak zmienie w pulpicie, na wlaczonym wr i pozniej jeszcze raz w wr to jest normalnie.

Czego to moze byc wina ?

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Błąd rozdzielczości. Sterowniki są na pewno pod windows 8? I spróbuj jeszcze inną rozdzielczość.

Juz pol roku jade na tych samych sterownikach..

I to nie tak, ze sciagam tylko z pendrive..

Moze sciagne od nowa.

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Po sluchaj mnie jak ja zrobilem format i potem zainstalowalem wr tez mialem takie paski bez wzgledu to jaka rozdzielczosc ustawilem:) Na pulpicie klikasz prawym od myszki na ekranie, potem szukasz czegos takiego jak Panel sterowania NVDIA potem masz Wyswietlanie klikasz i dalej Dostosuj rozmiar i pozycje pulpitu ustawiasz tam Pelny ekran zapisujesz i bedzie git:). PS. to Ci pomoze jesli masz karte graficzna invdi :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Masz może podłączony telewizor, 2 monitor?

Możliwe, że wtedy ekran ci przesuwa na ten 2 monitor/tv.

Zainstaluj normalne sterowniki, a nie te z wersji beta ;) Możliwe, że akurat teraz coś crashują.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...