Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Atlantismt2! Good?!

kacan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko . Wielu z was pamieta serwer Atlantismt2.pl . Czy ktos planuje reaktywacje? Chodzi mi o czasy Stare. ---> Filmik gameplay jakiegos kolesia.

. POZDRAWIAM SIEMKA!

ps. Gdy ktos zaklada chetnie pomoge prezentacje na forach reklamowac itd. Polecam jakiegos youtubera zaciagnac w szeregi! POWODZENIA KAZDEMU KTORY PROBOJE! ;3

Opublikowano

Raczej nikt nie ma w planach restartu tego serwera.

Jeżeli miało by takie coś być to info pojawiło by się w miarę szybko po podjęciu jakichkolwiek prac.

Jak wiemy odgrzewane kotlety nie przyjmują się zbyt dobrze.

mojasygnan.png

Opublikowano

"odgrzewane kotlety" sa lepsze bo pozbawione bugow i zaplanowane ^^

po 2 byla juz 1 reaktywacja ale nie wypalila bo jakas swinia wycofala sie w ostatniej chwili

Opublikowano

Jestem technikiem z teamu atlantisa, jestem w posiadaniu domeny oraz strony, reaktywacje będe robił na własną ręke. Zaczynam dopiero w listopadzie bo mam teraz sporo na głowie i myśle że jakoś na grudzień się wyrobie.

Opublikowano

spoczko mozesz jakos mnie poinformowac? moge uczestniczyc w becie jesli takowa bedzie. Mozesz dodac skype xxx nie chodzi o gadanie tylko informowanie od czasu do czasu ;P [wysylam na pw ;xD]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up cicho nie jest bo ja to planuje od dłuższego czasu, tylko szukam klienta ;))) Bo chce aby all bylo takie same...

ps: Pliki mam ale jeszcze klient :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...