Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]automatyczne zarobki

kacperqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witem . Posiadam serwer z którego chciałbym zarabiać realne pieniądze . Wiem że potrzebne jest do tego konto bankowe oraz konto na stronie takiej kak dotpay , homepay itd . Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić w jaki sposób to zrobić aby po wysłaniu np : hpay.vip14d.TWOJNICK na nr np: 38718 dostawał vipa na 14 dni a ja żebym dostawał kase na konto bankowe . Daje like oraz range na zawsze na moim serwerze .

Opublikowano

On podał ci na Csrv.pl

Z drugiej strony nie dobrze że chcesz ciągnąc kasę z serwera ,Serwer się tworzy żeby pograć ze znajomymi ,dać przyjemność innym a nie czerpać zyski . -,-

Pozdrawiam Nice.

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

On podał ci na Csrv.pl

Z drugiej strony nie dobrze że chcesz ciągnąc kasę z serwera ,Serwer się tworzy żeby pograć ze znajomymi ,dać przyjemność innym a nie czerpać zyski . -,-

Pozdrawiam Nice.

A hostingi powstają po to żeby ludzie się mogli bawić, a nie po to żeby właściciele zarabiali.

Puknij się w głowę:)

417711489342956987022.png

Opublikowano

On podał ci na Csrv.pl

Pozdrawiam Nice.

Ale serwer który robisz z przyjemności nie opłaci się sam co miesiąc,maiłem serwer factions 100 slotów [NIe było gildi skript itp],i nigdy zyski nie były większe niż opłata serwer'a.

Opublikowano

Ale serwer który robisz z przyjemności nie opłaci się sam co miesiąc,maiłem serwer factions 100 slotów [NIe było gildi skript itp],i nigdy zyski nie były większe niż opłata serwer'a.

Dokładnie, życie to nie bajka. No chyba, że jesteś bogatym dzieciakiem, którego utrzymują rodzice - wtedy to można wykupić maszynę 256GB i opłacać co miesiąc ze "swojej" kieszeni.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Nie założyłem tego posta po to abyście prawili morały . Chciałbym zarabiać pieniądze realne po to aby opłacić : domenę, forum i inne . Ponawiam pytanie oraz czekam na odp

Opublikowano

Jeżeli nie masz skończonych +18,to nic nie będziesz zarabiał,możesz na czarno ale jak skarbówka Ciebie złapie to nie ty odpowiadasz tylko Twoi rodzice kara od 5000-15000 zł.

Opublikowano

Jeżeli masz server na craftserve to z danej kwoty np za range na twoim serwerze ustawioną w ItemShop craftserve ciągną oni swoje % więc dostajesz z tego około 1/3 całej kwoty.Możliwośc jest też taka że wykupisz sms shop ale z tego co wiem to tam też jest jakiś % więc żeby zarobic na takim czymś musi to byc porządny server z dobrą reklamą i z dużą ilością osób

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Zaraz. Bo ja już nic nie rozumiem przez ten niepotrzebny spam -_- ... Czyli chcesz zarabiac prosto na siebie tak? To w takim razie musisz miec napisany itemshop który będzie podpięty do twojego konta np: HomePay . Jest takich dużo ale one kosztują. Jeżeli masz konto na HomePay to nic trudnego robisz/kupujesz ItemShop wstawiasz na strone serwera , podłączasz go do swojego konta HomePay i masz :D

Opublikowano

Zaraz. Bo ja już nic nie rozumiem przez ten niepotrzebny spam -_- ... Czyli chcesz zarabiac prosto na siebie tak? To w takim razie musisz miec napisany itemshop który będzie podpięty do twojego konta np: HomePay . Jest takich dużo ale one kosztują. Jeżeli masz konto na HomePay to nic trudnego robisz/kupujesz ItemShop wstawiasz na strone serwera , podłączasz go do swojego konta HomePay i masz :D

Thx . Zaproś mnie na skype : kacperqs1 pogadamy bardziej wyjaśnisz a a ja ci się odwdzięcze

Opublikowano

Zaraz. Bo ja już nic nie rozumiem przez ten niepotrzebny spam -_- ... Czyli chcesz zarabiac prosto na siebie tak? To w takim razie musisz miec napisany itemshop który będzie podpięty do twojego konta .....

ItemShop lub Sklep SMS możesz sobie bez żadnych problemów ściągnąć bezpłatnie ze strony z pluginami do www.platnosci-online.pl

http://platnosci-online.pl/przewodnik.html?idp=0&idr=8#tresc

Jest tam SMS Shop na stronę WWW i plugin do Minecrafta obsługujący SMSy. Wszystko opisane jak trzeba i działa w 100%.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...